Snart nyår...


Så var man hemma från AK och en underbar fika stund! Alltid lika gött att dricka kaffe och bara töla en hel del!
Tack underbara du!!
Behöver inte förbereda någon av maten till imorgon då jag tydligen valt relativt lätta och snabba recept så jag kunde stannat kvar längre, men nu när jag ändå är hemma kan jag lika gärna göra det bästa av situationen och antingen göra nytta eller strunta i allting och bara slappa! *beslutsångest*
Men det vore rätt gött att rensa garderoben då det är väldigt stökigt där inne samt att jag har en massa kläder som har blivit felköp och sånt som jag aldrig använder!
Kanske ska försöka sälja dem och få lite extra pengar....antingen till någon "lyxig" mat eller till älsklingens födelsedag...eller kanske lillans födelsedag??
Sen skulle det nog inte skada om jag försöker samla ihop alla mina smycken och accesoarer och försöker få lite ordning på dem då de är utspridda lite här och var.
En del som jag aldrig använder och en del som aldrig blir använt då jag inte hittar dem när jag väl vill använda dem!
Antingen säljer jag det jag ej vill ha eller så ger jag det till mina söta flickor då de gillar smycket väldigt mycket de med!
Så det är typ det jag kommit på att jag kan göra...eller om jag väljer att krypa upp i soffan och bara fortsätta njuta av lugnet här hemma, medan det varar! =P
Vi får se vad jag beslutar mig för....något av det kommer det att bli då jag är reöativt pigg och har lite extra energi över! Vore kul att göra någonting, men alltid lika svårt att komma på vad!
Hade jag mer bilder så hade detta varit ett perfekt tillfälle att scrappa lite...men vet inte riktigt med vilka bilder då jag skulle vilja ha lite nyare på barnen, men alla våra nya bilder....från de senaste 7åren ligger på datorn! =(
Men nu ska jag avsluta och se vad som kommer för mig....men ha en fortsatt trevlig...hmm....kväll får jag nog skriva nu!
Kram på er!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback