Tjejkväll :)


Dagen flöt på väldigt och jag hade fullt upp och något att göra mest hela tiden!
Hade en del att kolla upp åt mamma och skulle sen ringa henne när lillan lagt sig, men blev sådant "kackel" i köket på de tre mellanbarnen då de åt kvällsmat så jag tänkte att jag ringer henne när de lagt sig!
Så jag serverar alla barnen kvällsmat och ser till att de byter om, hjälper grannabarnen att bädda om i sängen samtidigt som jag städar klart Emilias rum då hon hade fuskat! *inget ovanligt*
Sen blev det en godnattsaga och sen var det dags att ringa mamma för då var det luuugnt här hemma!
Efter samtalet blev det mer prat med underbaraste Elle som kom vid 18 tiden för vår tisdagkväll! Och strax därefter åkte älsklingen till jobbet!
Sen var det bara att välja en film för kvällen då DH och CT har säsongsuppehåll ett tag framöver. Så Elle valde att vi skulle se "What a girl want's", för den hade hennes gubbe kollat på utan att säga något så hon ville så gärna se den.
Så på med filmen, igång med hemmabiot och fram med vår cola och så snack's och sen var det igång! =)
Efteråt pratade vi bra länge och den här tisdagen slutade vid 01-01.30, precis som förra veckan! *gillar*
Hade sen lite svårt att somna då astman fortfarande spökar men det gick tillslut!
Så nu är jag vaken efter bara 4 timmar sömn och det är dags för mig att få upp alla barnen och se till att de får i sig frukost och kommer iväg i tid! Kommer nog vara lite ovant med 6 barn så här på morgonen istället för 4, men jag tror nog det kommer gå lika bra som kvällen gjorde då barnen somnade som "små" ljus och det var inga bekymmer med någon av dem! *gillar, gillar*

Ha det bra så länge allihopa!
CIAO!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback