Vilken natt!


Den här natten har varit väldigt lång och full av oro!
Theodor började hosta för några dagar sen och under gårdagen tilltog det rätt rejält och fram emot kvällen hade han svårt att andas.
Så vi "pumpade" honom med astmamediciner och lät honom sova i fåtöljen i vardagsrummet som är ställbar, men ingenting hjälpte.
Fram emot halv 4 imorse så pep det i hans luftrör och han hade jätte svårt att andas och hade även lite feber (typ 38,1).
Så jag kollade lite på nätet och sen väckte jag älsklingen, så vid halv 5 åkte han till akuten med honom!
3 timmar senare var de hemma igen och han mår nu lite bättre efter all kortison så han har ätit lite frukost och ligger nu och sover. Så ingen skola för honom idag då han varit vaken större delen av natten!
.
Själv har jag bara sovit en timme, mellan halv 6 och halv 7, så jag är rejält trött nu och skulle verkligen vilja lägga mig och sova. Men eftersom jag mådde så dåligt igår och knappt pluggade någonting alls så är jag orolig för att inte hinna klart så egentligen borde jag plugga, men om jag ska vara riktigt ärlig så vet jag inte om jag orkar det överhuvudtaget! *suck*
Så vad ska jag välja? Sova eller stå ut och plugga? Väljer jag det senare alternativet så har jag varit vaken i över 40 timmar när jag väl kan sova ikväll....vilket innebär att jag redan nu varit vaken i över 26 timmar! *usch*
Jaja, vi får se vad som händer. Ska i alla fall ta något att äta då jag är vrålhungrig och ändå måste få iväg David till skolan om ca 30min...så innan dess blir det inte mycket gjort.
Och sen kanske inte Theodor sover så länge och eftersom jag väckte maken strax efter 4 imorse så kanske han vill sova en stund då han kommer vara svintrött senare. Och Theodor behöver lunch sen, så måste nog komma på något att laga med.
Nee...nu ska jag äta, men kanske skriver lite senare!

CIAO!!!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback