Jaha...ännu en dag slut..

Ja och nog har den varit lite små lång. Lilltjejen var hemma från dagis för att jag hade det väldigt jobbigt med luftrören både inatt och under dagen. Lite tråkigt, men hellre att hon är ledig än att jag spenderar dagen på sjukhuset.
Har haft arbetare i området under veckan från bostadsbolaget....de har skottat snö från taken. Men det är inte allt de gjort. De åker in med en stor lift-bil och har sönder staketen för oss som bor här för att den inte får plats på gångvägarna...och på baksidan var de tydligen tvugna att köra upp den här stora yunga bilen på våran gräsmatta så nu består en del av den enbart av hjulspår och lera, samt att staketet är trasigt där med. Och här omkring får man inget åtgärdat snabbt direkt så antar att det kommer att dröja väldigt, väldigt länge innan de kommer och fixar detta. Så jag är faktiskt lite smått förbannad eftersom vår baksida ligger precis intill parkeringen och garage, vilket gör att man kan inte låta småbarn gå ut alls utan uppsikt eftersom de nu bara kan springa rakt ut...förut hann man ju ialla fall med eftersom de var tvungna att antingen klättra över eller ialla fall få upp grinden.
Jag är ju inte arg för att de håller efter taken med tanke på tyngden från all snö vi fått denna vintern utan det som gör mig arg är att de anser att man ska skriva kontrakt på att sköta sina uteplatser som hör till lägenheten, men de har inte vett nog att förvarna en om saker som de gör som att t.ex köra upp en stor tung bil på någons gräsmatta. Och den var här vid 7 imorse och jag kommer upp i bara trosor och ett litet linne och vad är det första man ser...jo tre medelålders gubbar i arbetskläder som står precis utanför med fri insikt i köket eftersom bolaget anser att persienner inte är standard...så jag kände mig så utsatt och bara sprang ut ur köket och skyndade mig att klä mig ordentligt...så det var tufft att inte kunna strosa lugnt i nattkläderna i mitt egna hem utan gubbar som ser rakt in.
Visst egentligen kanske man inte borde bry sig, men jag vill verkligen inte att någon ska se mig iförd enbart underkläder...det är jobbigt nog att visa sig i badkläder eller för min man. Tråkigt när man har komplex men samtidigt så är det ju mitt hem och jag vill kunna ta det lugnt på morgonen. Så vårt nästkommande inlöpt till denna lägenheten blir persienner!!!
Oj...nu blev det mycket skrivet om detta men inte direkt något om dagen som gått....vid det här laget har ni säkert tröttnat på att läsa, men drar lite kort om hur dagen har varit eller ja snarare kanske vad jag har gkort.
Jag har sett klart en film som jag somnade till igår kväll (vilket inte är ovanligt, för det händer väldigt ofta), har fixat med disk, fixat lunch och middag samt att jag har plcokat undan, målat med lilltjejen, pärlat lite med henne och städat hennes rum. Sen har jag även duschat barn, hjälpt dem med läxor och så har jag bäddat, tvättat en massa och dammsuigt köket och skurat. Hade grannarna över en sväng för att disskutera våra barns skola...den har blivit jätte dålig, verkligen så dålig att istället för att ta itu med kränkningar, mobbning eller diskriminering...så gör lärarna likadant själva *ARG*
Men förutom dessa små saker man gjort så har det blivit rätt lugnt med lite tv-tittande och så bråk med lilltjejen som är inne i den här "underbara" 3-års troten...men dagar som denna undrar jag: "Tar den aldrig slut?"
Så som vanligt har det varit rätt händelselöst här hemma i vår "lilla" familj men det kan vara skönt det med mellan varven.
Nu ska jag sätta mig och planera inför morgondagen så man har någonting att göra och inte bara tråkar vort hela dagen som annars lätt händer...så ha det!

Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback