Trött!!

Jaha...så var den här dagen slut den med...känns rätt skönt för fy fasiken vad trött jag är. Inte nog med att jag bakade en sockerkaka sent igår kväll åt barnen till deras utedag i dag så sov jätte dåligt inatt och vakna tidigt imorse. Sen direkt när de stora barnen gått till skolan hjälpte jag lillan med att städa, rensa och sortera alla leksaker på hennes rumm...tråkigt som fasiken var det och jäklar vilken tid det tog. Men nu är det gjort och det känns så himla skönt. Det roligaste var att hon var lika nöjd som jag när vi var klara! =)
Efter att städningen var avklarad tog vi en liten fika, för det hade jag lovat henne. Då var hon ännu mer nöjd.!

Sen blev det en rätt lugn stund där hon lekte snällt på rummet (kors i taket) medans jag ringde lite samtal för att kolla upp lite grejor.
Sen fixade vi lunch, det fick bli matrester idag så hon åt köttbullar med ris blandat med rivna morötter medans jag åt lax i franska örtkryddad creme fraishe med morotsris och grönsaker till. Hon åt upp allting bra idag med och tod om en gång. Sen fick hon sova middag en stund, fast det blev inget med det för hon vägrade sova...men vila en liten stund gjorde hon i alla fall...och under tiden fixade jag med lite disk och pratade en stund med grannen M innan hon skulle byta om för att gå och sola.

När hon gick hjorde jag ett sista ryck i köket innan pojkarnas nya bokhylla levererades....så då tog jag och lillan emot den och precis då kom mamma också! =) Var skönt att ha henne här på besök, alltid kul att prata lite med en vuxen även om det nu inte blev så mycket pratande eftersom jag skeuvade hylla samtidigt. Under tiden lyckades jag få den äldsta sonen att ta med den lilla bråkstaken ut och leka i snön...minst en timme sa jag men så blev det inte ritkigt, men jag hann en hel del i alla fall. :D Men lite kaffe och sockerkaka hann vi med innan hon skulle följa med den stora tjejen till dansen.

Hyllan fick jag ihop till slut efter en del pysslande och krånglande med skruvar som saknades mm...sen var det helvetes tungt att lyfta den från golvet men med hjälp av båda pojkarna så lyckades vi och sen stannade jag kvar på deras rum medans de plockade i allting för de ville ha smakråd. Och det ger jag gärna! =)
Sen var det bara att göra ordning lilltjejen för sängen...och hon somnade nästan på en gång. Men nu ligger hon och hostar illa och gråter till i sömnen så i natt kommer det nog inte bli mycket sömn.

Sen har resten av kvällen varit rätt lugn, jag fixade det sista i pojkarnas rum med vägghylla, tavlor och planscher och sen tog jag lite och äta och sen låg helt plötsligt alla barn i sängen. Såg lite på CSI på kanal 8 och sen var den här dagen slut den med! =D

Så kort och gott har det varit en helt okey dag med inte alltför mycket bråk med den lilla trotsiga busfröet jag har. Men nog längtar jag efter sängen ändå efter allting man har gjort, för ryggen värker ännu mer idag och bara skriker efter vila och ögonlocken trillar snart ner vare sig jag vill eller inte...så nu är det dags för mig att avsluta för den här gången!

Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback