En någorlunda bra dag!

Natten var rätt lång, Juliette hade ju en kompis som sov över och de hade lite svårt för detta med att stanna nere och prata lågt...kl 00 i natt var sista gången jag var ner och sa till dem och sen hörde jag inget mer, och lillan sov hela natten och väckte mig först vid 7.30 så natten var skön med mer sömn och inte alls illa eller vanligt med sovmorgon. (En normal morgon för mig är att gå upp vid 5 tiden med barnen för då vill inte de sova mer och detta med att inte bråka på morgonen existerar inte så an måste gå upp och "passa" dem.)

Men som titeln säger så har den här dagen har varit rätt bra. Det första man ser när man vaknar på morgonen är Emilia som kommer gåendes med sin dockvagn! Efter 5 dagar utan ork och inget intresse för något så var det en väldigt glad syn att vakna till. Sen kläcker hon: "frukost" väldigt hest...så bara tt gå upp och ge henne något att äta! :D Hon ville ha en safari yoghurt så då fick hon det...hon åt typ halva och sen ville hon spara resten. En stund senare ber hon om en banan och får det...tar några tuggor sen blir den liggandes tills den blir dålig och jag får kasta den.
Efter detta fixade jag frukost och frågade om hon ville ha....och det ville hon. Så då åt hon en crisp'n'light och drack ett glas obo'y till det. Gissa om det kändes skönt att se henne äta lite grann och faktiskt vara lite pigg och ha viljan!
De andra två åt också bra, den ena tre mackor och den andra fyra....de var nog hungriga tror jag. :)

Sen satt jag lite vid datorn, bytte blöja och lillan frågade om hon kunde få någon godis...så hon fick fyra bitar och var glad. Sen blev det att fixa med disken och skotta...tre gånger har jag försökt skotta upp på baksidan, kom halvvägs innan ryggen brakade helt och fick ge upp. Så som en kul grej gick jag in på FB och skrec i min status: "Någon vänlig själ som vill hjälpa mig att skotta på baksidan...försökte men ryggen klarade det inte?? :( " Varav en min tjejkompis Elle svarade att hon kunde efter kl 15. Allt var en kul grej men det funkade så jag är nöjd. Baksidan är skottat utan att jag blir sängliggandes i flera dagar.
Resten av dagen har bestått av matlagning och det vanliga.

Emilia åt även halva portionen med mat, sov middag, åt några tuggor till. Medans hon sov bakade jag kladdkaka till Elle som tack för hjälpen...så Emilia åt en liten bit av den med och sen nu det sista på yoghurten. :)
Elle har precis gått, själv ska jag vika lite tvätt och fixa med disken igen. Och sen blir det att göra iordning lilltjejen för natten och sen ta kvällen kl 21 när DHW börjar. DÅ ska barnen sova och jag få egen tid med mitt favorit program på tv:n! :D

Så inte så händelserikt här idag heller....kanske har något roligare att skriva imorgon. Nu bråkar barnen så jag blir tvugna att ta dem innan det går för långt med alldeles för mycket skrik. måste hinna dammsuga lite innan lillan lägger sig för natten med så...Ha det gött!

Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback