Förlåt!

Jag hann verkligen inte uppdatera igår så får ta det nu istället.

Gårdagen var rätt bra faktiskt. Vaknade av Emilias tassande efter golvet. Så var bara att gå upp och ge henne frukost.
Sen blev det rätt lugnt framför datorn en liten stund innan jag började plocka och dola hemma. För mamma kom med en hylla till mig som jag får låna...så lika bra att rensa och plocka lite innan. :D
Sen kom mamma, blev till att ge barnen lite fika och sen skulle överkast och kuddar sys, men maskinen krånglade så det slutade med att det fick vara efter en lång stund med krångel och skrik på den :P
Det hände faktiskt inte så jätte mycket under gårdagen...själva dagen var rätt lugn och jag gjorde inte ens hälften av allt som skulle göras. Men som vi alla vet så finns det kvar till en annan tidpunkt!

Av ren lathet och så J's stora rådjursögon blev det pizza till middag igår...usch vad onyttigt det kändes men jag orkade verkligen inte laga mat så då fick det bli det. Efter maten fixade jag iordning den lilla och nattade henna och när hon somnat blev det film med J (SpaceBuddies). Till det fick hon ostbågar.
Mitt i filmen kom gubben hem från jobbet. Strax därefter fick jag sms från ena sonen som ville hem....det är inget roligt hos hans farmor och farfar (som vanligt). Så hann fick ringa och prata med gubben istället för mig eftersom jag personligen tycker det är bättre folk frågar den det berör själva istället för att ha mig som mellanhand.
Så de gjorde upp att han skulle bli hämtad efter frukosten.

Vi såg klart filmen, sen gick J och gjorde sig iordning och la sig. Sen blev det lite dator för gubben och kvällen avslutades med säsongspremieren av Criminal Minds.

Jaha....när jag ändå håller på kan ja´g lika gärna dra morgonen med....ifall jag inte kommer in mer idag.
Det blev upp vid 7 för att sen ge E frukost. Sen käkade gubben och drog till Kumla för att hämta sonen. Jag hoppas han uppskattar detta när han blir äldre...det är inte första gången vi fått hämta honom där och antagligen inte sista heller. :D
Så nu sitter jag här och uppdaterar lite i väntan på att de ska komma hem för då ska vi åka och lämna den lilla hos mamma för att sen ta de stora och åka och bowla och veckohandla. Efter det blir det väl att hämta den lilla samt kuddarna som mamma skulle sy klart för att åka hem och fixa käk samt göra iordning det sista på killarnas rum.
Så det är vår dag i korta drag. Jag hoppas väl lite på att jag även orkar städa lite och så....för ikväll blir det mys med Luftslottet som sprängdes och det vore såååå skönt om det var rent och fint här hemma då så man verkligen kan koppla av och bara njuta!

Så ni får ha en super bra dag!

Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback