Onsdag morgon!

Ja då var det en ny dag och nya äventyr...eller ja. Dagen började ju verkligen inget vidare. Det första som händer är att pojkarna ryker ihop ordentligt och är världens ovänner och sen tappar jag hela tillbringaren med juice och inte nog med det så stukade jag foten på väg till bordet för att plocka ner lilltjejen som vägrade går ner självmant.

Så nu sitter jag här i soffan med en lindad fot som bultar av smärta och bara längtar efter mina kryckor...som jag inte hittar. :(
Samtidigt funderar jag på hur resten av dagen kommer att fungera med lilltjejen hemma, mat och så skulle jag ju dammsuga, sortera tvätt, skura och baka. Inte nog med detta som jag faktiskt tror att jag kan klara av ändå..värre blir det ner för trappen och ta nedre plan av lägenheten.
Nu skulle det verkligen sitta fint med lite hemhjälp eller liknande...men men....det är bara att bita ihop och kämpa på.
Nä, kanske är lika bra att jag sätter fart om jag ska hinna någonting alls...allting kommer ju ta så förbannat mycket längre tid nu. :(
Usch vad jag tycker synd om mig själv!
Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback