Första snön!


Skrev inte så mycket igår, och tror faktiskt inte att det blir så mycket nu heller. Delvis är jag skit trött och så är nu lillan på dagis så det är ju meningen att jag ska plugga under de timmarna.
Men tänkte i alla fall ta några minuter till att uppdatera bloggen lite så ni inte tror att jag glömt bort er! :)
Igår började det snöa här i Karlstad...tyvärr var det inget roligt väder så man kunde gå ut och njuta av det då det blåste något fruktansvärt så det var verkligen ISKALLT ute. Men idag är det mildare ute och det snöar fortfarande så nu är det vitt ute! :)
Egentligen tycker jag inte om vintern men samtidigt är det så himla mysigt och fint när det är helt vitt på marken. Och så är det lättare att få julkänsla när snön kommer. Ja det är ett tag kvar men inte så jätte långt. Det är ju trots allt bara 2,5 vecka kvar till 1:a advent! Och sen bara springer dagarna som återstår till julafton!
Och innan dess har jag precis som alla andra massor av saker som ska fixas och dolas med. Inte bara julgrejor för min del då min äldsta son David fyller den 4:e december och min mamma den 9:e december...så vi får klämma in lite tårtor och firande mitt i julstöket! :D
Men det gör inget...vi är så vana vid det nu så det går av bara farten. Men i år ska det bli kul att se hur man ska göra med pyntningen och det då jag normalt brukar fixa detta när barnen är i skola och dagis och min make arbetar, men nu pluggar jag vilket innebär att dagistiden ska gå till att studera och inte jul pynta...även om jag nu hellre skulle välja det sistnämnda då jag tycker det är fruktansvärt kul! Jobbigt och mycket men jag tycker alltid det är lika roligt när jag väl börjar.
Sen ska mat förberedas, godis och så bara måste man gå och julshoppa lite! :)
Jaja....nu ska jag sluta tjata om julen, det är ju trots allt ett tag kvar så vill ju inte trötta ut er redan nu! :P
.
Och så skulle jag behöva peta i mig lite frukost och mer astma mediciner och sen stoppa min näsa i svenska böckerna...är lite svårt att komma igång. och när jag hostar så mycket som jag gör är det svårt att hålla koncentrationen och det lilla jag sover ger mig inte direkt någon energi så vi får se hur det här slutar. Huvudsaken är att inlämningsuppgifterna blir klara och så får jag plugga mer när jag är frisk för att göra det som är för min "egen skull".
Ni får ha en bra dag där ute i snöyran och så ska jag se om jag kommer på något roligt att uppdatera med ikväll!
CIAO!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback