Gick si så där....


Idag gick det inte direkt jätte bra med pluggandet...men jag kämpar på. Är typ klar med referatet....kom inte så långt som jag hoppades på, men får fortsätta senare om det är lite lugnt här hemma.
Då jag körde fast en del mellan varven så har jag försökt googla på mitt språkliga arbete, men hittar inte så mycket som jag skulle vilja, så måste nog ringa mamma sen och fråga var det var hon hittade en massa igår när hon googla...hon kanske t om kan länka adresserna till mig så det gå lite lättare. *blink*
Jag måste försöka komma igång med det...visst...det ska inte vara inne förrän om ca 2,5 vecka, men ju snabbare jag blir klar med detta desto snabbare kan jag påbörja min sista bok analys samt min novell som jag ska skriva.
När jag väl är klar med dessa så är det "bara" slutprovet kvar, och fortsätter jag i den här takten så kommer jag ha ca 4-5 veckor på mig att plugga enbart till slutprovet...och min strategi för detta är att kopiera alla sidor i boken som jag ska plugga på samt mina egna anteckningar och sen läsa på dessa varje dag....på det viset slipper jag sitta och bläddra fram och tillbaka i boken hela tiden. =)
Jösses vad smart jag är när jag vill! *hehe*
Eftermiddagen idag kommer nog vara rätt lugn. Skulle haft besök av en kompis men det blev framflyttat tills på torsdag. Ska väl skriva ut några papper till en granne men det får bli när jag är klar med mitt referat och efter att jag hjälpt barnen med läxorna.
Funderar ju även på att göra ett nytt försök med en fin bild på barnen till julkorten, men det beror nog lite på vilket humör de är på när de kommer hem....antagligen kommer det bli pannkaka av det precis som igår...måste även ta några enskilda bilder på dem då jag har en plan....nyfikna nu va? *hihi*
Det får ni fortsätta vara! =P
Nej ni goa vänner! Nu ska jag ta och skriva lite till på mitt arbete och försöka hitta information till nästa arbete...så har jag sparat lite tid inför imorgon. =)
Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda då det inte går varken DH eller CT på tv ikväll! *snyft*
Min kväll är borta! =(
Ha en fortsatt bra dag i vinterkylan så får vi se om jag hinner skriva mer sen!

CIAO!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback