Host, host, host :(


Hela tiden bara hosta! Den verkar inte vilja ge med sig alls. Och det börjar gå mig på nerverna då jag hostar till jag kräks, så inget jag äter får jag behålla, samt att jag varken kan sova eller gå någonstans då det är jätte jobbigt för lungorna!
Ja...jag tycker nog lite synd om mig själv! Men jag hatar verkligen att inte orka eller kunna göra någonting och inte orka med mina barn eller min man. och hemmet ska vi inte ens prata om...det märks ju att jag inte städar i alla fall. har orkat tvätta lite, men inte vika och lägga in, så det står blå ikea påsar lite här och var med rena kläder. Dammet kryper fram och panten växer i köket.
Jag MÅSTE städa och ta itu med tvätten, men jag orkar verkligen INTE!! :(
Så fortsatte i morse med att försöka få tag på min läkare....och får höra att han är ledig...IGEN! *suck* Så tar beslutet att hoppas på det bästa och ringer sköterskorna istället! Efter många om och men bokar hon in mig till en annan läkare 14.20 och jag är jätte glad! :D
Försökte plugga lite på förmiddagen men hostan var alldeles för jobbig samt att jag frös som fan så la mig under täcket och försökte tänka på något roligare!
Sen var det bara att gå till läkaren, och den promenaden ska ni veta var fruktansvärt JOBBIG!! Kändes som om jag skulle ramla ihop flera gånger på vägen och jag hostade konstant när jag väl kom fram. Hann knappt sätta mig i väntrummet förrän läkaren ropade upp mig....nästan 15min FÖRE min tid! *kors*
Kommer in och han frågar vad "problemet" är och jag berättar, så han kollar mina öron och min hals och det såg fint ut. Lyssnar på mina lungor och utbrister att han inte ens hör det klassiska pip ljudet som astmatiker brukar ha....vad bra tycker jag!
Så han kollar tempen och ingen feber heller. Nähä...tänkte jag. Det här var val bortkastad tid när han inte hittar något fel alls på mig! Och jag tänker...skiter i allt men SNÄLLA ge mig något emot hostan!!!
Han frågar mig till slut vad största problemet just nu är och jag säger så klart hostan. Så han ser vad jag haft för mediciner förut och så ber han mig "puffa" för att kolla lungstyrkan...och vad fan!! Jag är sjuk, känns som om jag knappt kan andas när jag går, hostar som en galning så fort jag andas in djupt och ÄNDÅ "puffar" jag bättre än NÅGONSIN!! Hur fan går det ihop??
Men men..han kollar syresättningen för säkerhetsskull och utbrister att den ligger på 98%, praktiskt taget bättre än hans! Lyckliga mig då. :S
Men tillslut skriver han ut min underbara Cocillana och jag är super nöjd och tänker YES!!! Nu kanske det släpper lite så jag i alla fall får sova några timmar varje natt! :D
Så nu sitter jag här och försöker uppdatera lite innan vi ska försöka äta lite och jag verkligen hoppas att jag får behålla maten! För jävlar vad jag är HUNGRIG!!! Nästan hela tiden också! :(
.
Just ja...måste bara ge ett tack till en av kvinnorna på kronans droghandel på krp. Jag satt och väntade på att det skulle bli min tur och hostade som fan....det ville inte ge sig, och ett tag trodde jag verkligen att jag skulle kräkas på golvet....eller kissa på mig! Hostan var så ihållande och rivande att det gjorde ont i hela kroppen på mig, och halsen bara rev samtidigt som jag knappt kunde få luft. Och då kommer den här underbara kvinnan med en mugg med vatten till mig! Och säger att hon hoppas det hjälper och att det bara är att jag säger till om jag behöver mer!
Jag tyckte det var så himla snällt och omtänksamt! Och hon förtjänar en stoor Dagens ROS för detta då de flesta andra tittade på en som om man var smittad med pest!
Och ni förstår säkert att de visste när jag kom fram och skulle hämta medicin...vilken jag skulle ha! :)
Så det var dagen i "korta drag". *hehe*
Igår orkade jag inte uppdatera innan jag la mig, delvis hade vi lite mys med lilltjejen och sen så var jag för trött och alldeles för frösen, så tanken på att kliva upp från täcket var inte så lockande!
Men vi åt ialla fall räkmackor igår kväll! *supergott*
Och medans vi åt dem så kollade vi på Arkiv X och sen Grey's Anatomy. *myys*
Så Emilia var riktigt lycklig igår när hon äntligen fick räkor...och gissa vad hon vill ha till kvällsmat idag igen??
Ja men det är klart! RÄKSMÖRGÅS!!! *go unge*

Själv ska jag äta fiskpanett och mos och sen ska jag proppa mig full med hostmedicin och hoppas på att kunna drömma mig bort inatt! Lååååångt bort!
Nä ni! Nu orkar jag faktiskt inte skriva mer...utan ska hjälpa älsklingen med maten för att sen fjäska och se om vi kanske kan åka och handla....eller om det får bli imorgon! Men om jag får äta nu och faktiskt behålla maten så vill jag ha något sött och gott ikväll...känns som om min kropp behöver det efter den sista veckan! :S
Jag hoppas ni har en fin kväll och njuter av allting underbart runt omkring er!

CIAO!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback