Höstlov!


Ja så var barnens efterlängtade lov här! Tyvärr blir nog inte Emilia ledig något då hennes storebror David ligger efter rätt mycket i skolan och måste plugga en del nu under lovet. Men är vi snabba och flitiga så kanske hon kan vara lite ledig hon med! =)
Maken ligger fortfarande och sover då han inte behöver åka till jobbet förrän vid halv 1. Men egentligen ska han lämna på dagis den här veckan så vi delar lite på det! Men vet inte om jag har hjärta att väcka honom. Jag har aldrig klarat av att väcka honom för något utan gör det själv istället. Men samtidigt skulle jag verkligen vilja ge David frukost och komma igång med hans studier så snabbt som möjligt så man hinner så mycket som möjligt innan vår lilla "siren" kommer hem igen!
Vad skulle ni ha gjort?? Skulle ni ha väckt er gubbe om ni gjort upp att han ska lämna denna veckan eller skulle ni ha gjort det själva?
.
Jag hoppas ju att pluggandet går smidigt så man faktiskt har tid över för någon annan aktivitet med barnen med. Och sen vore det ju väldigt skönt för David att få lite lov med så han hinner vila sitt huvud innan resten av terminen!
Nu har jag inte direkt kommit på något roligt att göra med barnen under den här veckan...så har ni några förslag så skicka gärna en kommentar!
Nä...har inte så mycket att skriva så lika bra att ge sig och få lillan klar så man kan gå och lämna henne på dagis!
Och nu vaknade älsklingen.....=D
Ha en bra dag allihopa!

CIAO!!!


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: ellebelle

Det beror helt på vilket humör jag var på. Men om det är uppgjort så så är det ju. Jag skulle väcka honom, men om jag var på strålande glatt humör o var jättepigg så skulle jag nog ha låtit honom vakna av sig själv nångång under den veckan..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback