Orkade inte...


...uppdatera bloggen igår.
Som vanligt satt jag under mest hela dagen och hjälpte David med hans läxor.
Fick dock ett avbrott när Hanna kom med sina tre flickor för fika, lek och pyssel! Det var ett riktigt skönt avbrott och verkligen trevligt! Gör jag gärna om fler gånger! =)
.
Sen var det dags för min älskling att åka till jobbet och själv var jag tvungen att fixa lunch till oss andra. Sen blev det mer plugga med David och så hämta lillan på dagis för att sen ta eftermiddagen.
Blev en tur med bussen till välsviken för att inhandla allting vi behöver inför fredagen! Blev 5 kassar så jag säger bara:
TACK gode gud för att David var med och var så hjälpsam! *underbara son*
Sen var det hem och ge David lite fritid från läxor för att hinna umgås med kompisar och själv ställde jag in alla varor och räknade lite....innan jag fick trevligt besök av Malin och Zion!
Och igår lekte de två jätte bra tillsammans och bråkade inte en enda gång! =)
Och fram emot slutet så orkade de inte leka mer utan ville kolla på tv, så det fick de göra en stund medans jag och Malin "kacklade" klart!
När de skulle gå hem så var vi bara tvungna att fotografera våra små troll då de bäddat ner sig så gulligt i soffan!
Så här får ni en mysig bild som lyser upp lite i det grå och trista vädret idag!
*SÖTNOSAR*
Sen var det helt plötsligt kvällen!
Så en eftermiddag som jag trodde skulle gå långsamt bara sprang iväg och jag fick lov att ge lillan kvällsmat och natta henne.
Och då var det Juliette's tur att få lite uppmärksamhet då den mesta av min tid har gått åt till att hjälpa David så vi spelade sällskapsspel (vem där?) i över en timme och åt chips! *myyyyyyys*
Sen kom David hem och vi gjorde en liten "slutsprut" på hans läxor innan det var dags för MIN myskväll i soffan med cola, ostbollar och så Desperate Housewife's och Cougar Town! =D
Jag bara ÄLSKAR tisdagar!!!
Så efter halva programmet skickade jag ner barnen på sina rum med förklaringen att JAG vill se detta och bara ta det lugnt och vara och om de då vill vara uppe längre för att det är lov så får de vara på sina rum!
Och det var tydligen inga problem för de gick ner och stannade där....och bäst av allt var nog att Juliette somnade på en gång! *hahahaha*
Och David la sig faktiskt redan kl 23 och inte 04. =D
Och det andra som var super var att jag faktiskt var vaken när älsklingen kom hem från jobbet så vi kunde pussas lite och prata om dagen! *lovely*
Sen tvär somnade jag men vaknade en gång i halvtimmen fram till ca 03 imorse då jag däckade som en klubbad säl för att bli väckt 05 av lillskrutten igen!
Så nu sitter man här och man känner att ögonen svider och jag helst av allt bara vill sova. Men det går ju inte då man har Juliette hemma och snart åker älsklingen iväg för ett nytt arbetspass och så måste jag ändå snart hämta lillan på dagis!
.
Så vad har jag gjort idag då...?
Egentligen inte speciellt mycket, men har försökt hålla mig någorlunda sysselsatt så man inte ska känna hur trött man egentligen är!
Så förmiddagen har bestått av frukost, få ordning lillan för dagis, som sen David var så gullig och gick och lämnade, för att sen fixa frukost och läsa läxor med David!
Sen blev det att fixa lunchen så älsklingen hinner äta eller ta med som matlåda. Tror det blir det sistnämnda eftersom maten står orörd på bänken och han ska åka om ca 20 min! :P
Sen har jag läst mer med David, sett till att han packat allting han ska ha med sig, och så fixade jag med disken och har torkat rent bänkar och spis.
Och sen har jag precis gjort en cheesecake och sagt hejdå till David då han åkte för 20min sen för att tillbringa resten av lovet nere i Hällabrottet hos sina farföräldrar!
Och nu sitter jag här medans älsklingen ska göra sig klar och Juliette sitter och pysslar med papper, tejp och glitterlim.
Hon är så himla go! Hon sitter här vid köksbordet med mig och samtidigt som hon målar så utbrister hon:
"Vilken konstnär jag är!!"
Underbara unge! *love her*
Och den är verkligen FULL med glitter, glitter och ännu mera glitter! :)
Nä det är nog allt jag har för stunden i alla fall. Ska pussa lite på min älskling nu innan han åker och sen ska väl jag och Juliette försöka få i oss lite lunch innan vi ska gå till dagis och hämta Emilia.
Sen hoppas jag på trevligt besök under eftermiddagen så man får något som livar upp stämningen här hemma i det tråkiga vädret!
Ha det super bra nu!
CIAO!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback