Pappornas dag!


...på er allihopa!
Idag är det som sagt Fars Dag och det ska man ju självklart "fira" och så ska man ju pyssla om "våra" pappor så de får känna lite extra hur mycket vi älskar dem! =D
Hann tyvärr inte med frukost på sängen för älsklingen idag då vi bara har ett barn hemma och vi fick sova till ca kl: 8, då vi båda vaknade ungefär samtidigt.
Det känns skönt att fått sova speciellt när jag sov fruktansvärt dåligt inatt!
Men älskling....frukost på sängen får vi ta en annan dag...det finns ju trots allt 365 dagar på ett år!
Så till pappan i den här familjen:
"Ett stort GRATTIS på fars dag! Vi älskar dig och vi lovar att ta hand om dig i dag så gott vi kan! Så du får en chans att vila lite extra och verkligen känner dig älskad och ompysslad!"
Och sen hittade jag en så himla bra grej till pappor på deras dagar och lägger upp den här till dig älskling....ifrån barnen!
För så här tycker ALLA barn om sina pappor vare sig det är sant eller inte.
I barnens ögon är du en HJÄLTE! Och bäst av allt så är du DERAS hjälte!
.
VI ÄLSKAR DIG IDAG; I MORGON OCH FÖR ALLTID!!!
Det var min hyllning till pappan i våran familj!
.
Min egen pappa får ingen då han inte förtjänar det eftersom han inte ÄR en pappa. Han är det enbart via blodet men för övrigt så tänker han bara på sig själv och vägrar ha kontakt med mig, mina syskon eller mina barn.
Tyvärr är det nog många barn som har pappor som inte bryr sig, det är synd för NI förlorar så himla mycket på det! Barnen klarar sig utmärkt med rätt mamma. Men jag lider med alla er pappor som tar beslutet att inte vara en del av era barns liv för de ger en så mycket kärlek och det är så underbart att spendera tid med dem. Man får så mycket kärlek, omtanke och roligt med sina barn. Hoppas att det någon gång i framtiden blir bättre och männkligheten tänker till en extra gång och faktiskt ser till BARNEN i första hand. Och det gäller både mammor och pappor!
.
Nu ska jag gå och pyssla om min lilla familj som är hemma.....för att sen ta itu med dagens "arbete".
Men ska försöka skriva en uppdatering ikväll!
.
Ha en underbar dag allihopa! Speciellt ni pappor!

CIAO!!!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback