Dagen över...


...och jag överlevde den här dagen med! :P
.
Vad jag har haft för mig vet ni ju redan....tror jag fick med allting i morse när jag skrev. Så tänker inte skriva så mycket om dagen i sig!
Kan ju skriva att vi var på internationella Engelska Skolan i ca 2 timmar och flickorna skötte sig riktigt bra! Emilia var tyst, intresserad och jätte snäll! Älskar mina duktiga flickor! :)
Första lektionen vi var med på var musik! Det var jätte kul och väldigt intressant! Och jag kan lova att om musiklektionerna hade varit i närheten av denna när en annan gick i skolan så hade den varit mycket, mycket roligare än vad man tyckte då!
De får komponera, spela massa olika instrument samt sjunga! Och idag samt en tid framöver så ska de sätta ihop en egen rapp låt och som exempel spelade läraren en låt med Jay Z.....sånt gjorde man INTE när jag gick i skolan!
Andra lektionen var NO...det var intressant men lättsamt i dag då de skulle måla och skriva om celler de läst om, som ett litet test utan boken för att kolla hur mycket de kommer ihåg.
Det roligaste av allt var att maken min fick våran lilla groda att måla dessa celler! *hihihi*
Och hon gjorde det och det såg jätte fint ut!! :D
Sen efter detta var det dags att åka hem då pojkarnas faster skulle kolla på en lägenhet och jag själv kände att det var dags att åka hem till Theodor. Vill ju inte att han ska vara själv alldeles för länge!
.
Theodor hade haft en bra dag och han kände sig som en "tonåring" då han fick ta egen nyckel och gå in med idag! Men det hade blivit lite långtråkigt så istället för att bara göra sin del av städningen på rummet som de skulle göra idag så gjorde han även Juliette's samt morgondagens "sysslor"! Snacka om flitig och duktig kille! Jag tror jag börjar inse att Theodor klarar av att ha mycket frihet och att han faktiskt gör det han ska utan att man egentligen behöver tjata på honom! Jag var så stolt när jag kom hem och han berättade vad han gjort! Älskar min lilla prins!
.
Den lilla tid som var kvar tills det var dags för kvällsmat och lägga Emilia bestod av fika med mamma och pojkarnas faster!
Sen när de åkte och Emilia sov så gjorde Theodor och jag egna inbjudningskort till hans "kalas" som han ska ha nästa helg! Han blev supernöjd så det är tacksamt! Och jag är nog rätt nöjd själv! *ler*
.
Nu har jag precis kollat på säsongs premiären av Vampire Diaries! Jag ÄLSKAR den serien!!! Tror det beror på att den påminner en del om Twilight filmerna och de ÄLSKAR jag något fruktansvärt mycket!
Nu ska jag snart lägga mig för att sova! Jag känner att ryggen värker lite och dagen har varit lång och fullspäckad! Men rolig!!
Men innan jag avslutar ska jag vara snäll och berätta om kvälls planerna...som ni säkert förstår vid det här laget så gick det åt "skogen" och blev inte alls som jag hoppades på! Men jag hoppas att det kommer fler chanser!
Tanken var att jag och AnnaKarin skulle gå på Mamma Mia musikalen ikväll. Men de biljetterna vi ville ha, fanns på tradera, men gick upp för mycket i pris så det blev inget!
Lite besviken är jag eftersom jag velat se den jätte länge! Men samtidigt kunde jag ha varit ute tidigare och planerat bättre. Nu blev det en spontan sak som inte slutade som jag ville så tänker mest att det var nog inte meningen att jag skulle gå och se den! :P
Men TACK AnnaKarin för din spontana sida och för att du VILLE följa med! Jag uppskattar det jätte mycket och blev JÄTTE glad när du skrev att du ville med! Och jag hoppas verkligen att vi får en chans till en annan rolig kväll tillsammans framöver!
.
Men NU...ska jag lägga mig och slappa framför tv:n i sovrummet och hoppas på att jag somnar tidigt ikväll! Men skriver mer imorgon och då kanske jag kan berätta lite om vad vi kom fram till på arbetsförmedlingen idag när jag träffade min handläggare!
Jag önskar er en fortsatt trevlig torsdagskväll!

CIAO!!!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback