Klart!! :)


Ja ni alla! Den här förmiddagen bara sprang iväg. Snart är lugnet slut då man ska hämta lillan på dagis och de stora kommer hem från skolan.
.
Så vad har jag gjort då...jo jag hade tvättstugan (trodde jag) men hade tagit fel på dagen och insåg att det vad igår så var bara att boka en ny tid och dra hem alla ytterkläder och mattor igen och göra det bästa av situationen. Min egen tvättmaskin blev nog lite besviken eftersom den säkert trodde den skulle få vila idag. Men nu blev det inte så! :P *hihi*
Jag har även plockat undan i hallen där nere och dammsugit den samt duschen. Sen var det bara att plocka in saker i förrådet som ungarna dragit ut. Och efter det blev det samma vanliga som disk, rengöring av hela badrummet. Bädda sängarna, dammtorka lite här och var, fixa mat, piska och tvätta mattor. Rengjort hela köket har vi gjort med. Dammsugit och skurat lite.
Helt otroligt att man måste göra allt sånt VARJE dag om det inte ska se förjävligt ut här hemma. Men antar att det lätt blir så när man är en stor familj! Men det känns lite trist ändå!
.
Och nu när allt det är klart tänkte jag att jag lika gärna kan fortsätta när ångan är uppe och städa lill tjejens rum...det var lego utspritt överallt! Och nu är det klart och jag sitter här! :D
Och tanken jag har nu är att jag vill baka, men vet inte vad eller vad jag hinner göra inom en timme....och så vill jag ta en varm, avkopplande dusch efter allt städande!
Sen...blir det att hämta dagis och ta emot underbara Elle och så har hon fina Hanna och lilla Linnea med sig! Det ska bli trevligt och kul för mig och förhoppningsvis lika kul för Emilia.
De leker så bra tillsammans så det är kul. För hon behöver mer barn att leka med!
Ja...det var min dag hittills och lite om resten av dagen. Nu ska jag ta och fortsätta göra lite nytta!
Ha en fortsatt underbar dag!!

CIAO!!!



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback