Måndag igen...


...och en ny vecka!
Och nu sitter man här hemma ensam och bara njuter av tystnaden! Älsklingen jobbar, de stora är i skolan och lilla grodan har jag precis lämnat på dagis!
Fick en liten chock när vi kom in där och såg en vikarie från hennes gamla dagis! Ska bli kul och se hur det går idag då Emilia INTE gillar den här k***ingen! På det gamla dagiset fick vi ha henne hemma i över två månader pga den där vikarien...hon bara grät och vägrade gå till dagis!
Så jag hoppas innerligt att hon inte blir långvarig nu när lillan precis börjat på det här dagiset och verkligen kommit in i alltihopa!
Det vore jätte synd och tråkigt om det skulle bli förstört nu pga en enda j*vla person!
Så idag är mina tankar hos min lilla dotter och jag hoppas att hon får en bra dag och att vikarien låter henne vara ifred!!!
Så jag är väldigt tacksam över att mamma ska med och hämta henne idag, för att presentera sig, eftersom hon ska hämta lillan på onsdag då jag sitter upptagen på ams mellan kl 13-15. TACK mamma för att jag slipper gå dit själv idag!!!
.
Idag blir det en rätt lugn dag då jag ska vara inne och slappa tills det är dags att hämta min lilla älskling!
Sen kommer barnen hem och då blir det läxläsning samt någon inne aktivitet då det inte är något roligt väder alls ute idag.
Sen när David kommer hem blir det att fixa med skolarbeten samt kollegieblock mm, då han ligger efter lite i skolan! Eller ja, efter och efter, han har misslyckats på några läxförhör som han måste träna mer på så han kan göra om dem! :)
Det kommer gå  jätte bra!!!
.
Resten av dagen har jag inga direkta planer då jag inte vet vad mycket tid som finns kvar efter alla läxor och det...men det kanske blir att spela något spel med barnen eller kanske rita eller göra pärlplattor. Allt hänger på vad de själva vill och orkar med!
Men nu ska jag ta och sätta igång en tvättmaskin för att sen sätta mig i soffan och bara vara!
Önskar er en super bra dag trots det blåsiga, mulna och små regniga vädret!

CIAO!!!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback