Orkade bara inte....


...skriva mer i bloggen igår kväll!
Efter ett kalas som varade i 5 timmar så var man rätt trött. Men barnen skötte sig fint och det var "lagom" livat för det mesta. Theodor sken som en sol av presenterna från sina kompisar, då han fick pengar och presentkort på Game! Precis vad han önskade sig! =)

Emilia bråkade lite mer, men slutade efter någon timme.
Så kalaset i sig flöt på riktigt bra och Theodor var jätte nöjd! Jag tror det var ett par år sen han var så nöjd för han sa till och med TACK!! =D
Och det värmde i mitt hjärta jätte mycket!
Men när alla barn hade gått hem så kände jag att jag var väldigt trött då man hade varit vaken sen kl 5. Emilia sov redan så vi skickade ner Theodor och Juliette på rummet för att antingen sova, leka eller se på film.
Så blev det soffläge och 8mile filmen för mig och älsklingen och så självklart David och hans kompis Samuel (som sov över).
Den filmen har man sett rätt många gånger. Men den är så himla bra så jag skulle kunna se den riktigt många gånger till! =D
Filmen var slut vid 23.30 och då gjorde jag mig iordning och gick och la mig för att sova fram tills jag insåg att "Döden klär henne" gick på kanal 8 och DET är en film jag fullkomligt älskar!! Så då ville jag ju se på den!! =)
Efter någon timme började jag hosta fruktansvärt mycket så jag flyttade ut i "divandelen" på soffan i mer "sittläge" och fortsatte kolla. När den slutade (vid 01.45 tiden) tvärslocknade jag och vaknade nu vid 5.30 av hosta. =(
Känner mig rätt pigg trots lite sömn i natt och trots att jag var vaken i nästan 21 timmar igår! *urk*
Nu ska jag snart fixa och dola för dagen....vill inte skriva om det nu eftersom det kommer bilder också så jag tar och uppdaterar bloggen igen sen efter frukost!
För detta inlägget ville jag verkligen lägga upp igår....men men...det blir inte alltid som man vill eller som man tänkt sig. Ibland får man helt enkelt ta det som det kommer!

CIAO!!!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback