Ovanligt...


Förmiddagen bara "sprang" iväg.
.
Morgonen bestod av det vanliga med frukost och skicka iväg ungarna till skolan. Tvättade även makens jacka, det behövdes ska gudarna veta för jösses vad smutsig den var!
Efter detta blev det att göra oss i ordning för dagen. Emilia hittade bara en strumpa och orkade inte leta så istället tog hon en annan och verkligen VÄGRADE att byta! Tack gode gud för skor där strumporna inte syns!
Dessa barn har en väldigt stark egen vilja och banne den som försöker få dem att ändra sig. Oavsett vad så såg det väldigt kul ut med olika strumpor trots att hon var så duktig och tog två rosa i alla fall!! :D
Förmiddagen bestod av en tur till Lecab för att inhandla en "gummiplupp" till baggaget samt kolla pris på nytt spegelglas till ena sidospegeln.
Sen åkte vi till Rusta för att kolla på en softshell jacka till mig, där skulle det finnas storlek S-XL, men så var ju inte fallet....vad ovanligt att det bara finns i S och M! NOT!!!
Man blir lite besviken över att "vanliga" kläder inte finns i större storlekar. Vem säger att man vill frysa bara för att man drar större? Eller bli blöt? Eller inte ha snygga träningskläder?
I mitt fall kan jag inte ens få tag på riktigt BRA vinterkläder....jag vill också ha en snygg skidjacka och byxa men det finns inte så bara att glömma! Vem som inte ens fyllt 30 vill köpa "kärring" jackor som finns på de stora avdelningarna på H&M eller KappAhl? Jag är trött på det eftersom jag VILL klä mig snyggt även om jag inte väger mellan 45-65kg. Deprimerande men så är ju tyvärr samhället och företagen. Och frågar man så får man bara till svar att det är något de jobbar på....det har nu gått 3 år och det har fortfarande INTE kommit skidkläder eller sportkläder i större storlek än 46. :(

Jaja...nu lämnar jag det ämnet....
Lunchen idag bestod i alla fall av kycklingwok. Starkt men gott!
Och nu sitter jag här, älsklingen har åkt och lillan leker på rummet. Snart kommer resten av barnaskaran hem och då är det slut på "lugnet".
.
Kvällen kommer bestå av en varm och skön dusch innan jag tänker bänka mig i soffan och kolla på underbara Desperate Housewife's och Cougar Town som har säsongspremiär ikväll! ÄNTLIGEN!!! Jag har längtat och väntat såååå länge nu känns det som!
Så ikväll är det min kväll! Det ska bli skönt!
.
Nä ni! Det var allt jag hade för idag...eller för stunden i alla fall! Nu ska jag ta itu med dagens resterande sysslor som älsklingen inte gjorde innan han åkte...så då får jag ta det! Hoppas ni har haft en underbar förmiddag i höstsolen och att er eftermiddag blir fylld med frisk luft och sol!
CIAO!!!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback