Tråk väder :(


USCH vad deprimerad man blir när man vaknar och ser regn och rusk utanför fönstret! :(
Hösten är ju annars en väldigt fin årstid. Speciellt när solen skiner, det är lite små kallt ute och man ser höstlövens alla fina färger! *underbart*
Imorse gick jag upp vid 6 tiden för att hinna vakna till innan David och resten av högen skulle komma upp för att göra sig iordning för skoldagen!
Sen dess har man sprungit mellan köket (för frukostbestyr) och vardagsrummet (för att läsa NO med David), då David ska göra omprov i det ämnet idag!
Han har lärt in RIKTIGT mycket bara sen igår och jag VET att han kommer klara sitt NO prov idag! En lyckospark fick han bara för att det bör man ge och en tumme kommer jag avvara för honom vid 15.15 tiden idag! Mamma älskar dig vännen och jag har så mycket tro för att du klarar det mesta bara du själv vill!!!
Och vår underbara granne hjälpte mig på traven att vakna till imorse så jag verkligen klarade av att läsa NO med David i nästan 2 timmar! TACK underbara Harald för morgonkaffet du kom in med!! Det var supergott och uppskattades lite extra idag!!! *kram*
Kaffe och en cigg gör VERKLIGEN susen! ;)
Nu har i alla fall alla barnen kommit iväg till skolan och jag väntar på att äggen ska koka klart så jag och lilla grodan kan äta frukost!
Sen blir det att plocka lite här hemma samt sätta igång diskmaskinen och en omgång med tvätt! Sen efter lunchen kommer Hanna och Linne hit på lek/fika och planering! Det ser vi fram emot!!!
Kanske ska ta och försöka hinna baka något gått! Regnet öser ju ner så det blir ju INTE att gå ut något med Emilia på förmiddagen så en liten mamma-dotter stund med att baka skulle nog sitta fint! :D
Så blir nog våran dag! NU blir det frukost så ha en super bra dag trots att regnet öser ner där ute!
CIAO!!!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback