Blandat


God morgon!
Orkade inte skriva något mer igår kväll, delvis för att klockan drog iväg och delvis för att jag somnade, EFTER att Elle hade gått hem (den här gången)!! =P
.
Så vad hände igår då?
Var rätt lugnt. Vi åkte och handlade lite pålägg och frukost när lillan var lämnad och sen hem för att äta den goda frukosten! *mumma*
Sen fick jag besök ett par timmar av en väninna och i slutet kom även grannen in. Så vi drack kaffe och pratade massor! OCh så stekte jag yhaikyckling till min älskling så han har matlådor!
Sen var det ju dags att hämta lillan på dagis och invänta svärmor! Stackaren, hon missade bussen precis så fick vänta en stund på nästa!
När hon kom satt vi på altanen och pratade en stund och rökte lite innan Emilia kom och sa att Tine tyckte vi skulle komma ut, så då gick vi och satte oss på bänken vid sandlådan och pratade med henne, sen kom även Malin ut! =)
Sen var vi verkligen tvugna att gå in för att laga mat, jag var så fruktansvärt hungrig att jag började få ont i magen. Så blev att steka en omgång till med thaikyckling till mig och svärmor med, och sen satt vi ute på altanen och njöt av solen och värmen medans vi åt! Men blev visst kvar där ett bra tag efter...ända tills lillan skulle in och äta och nattas!
.
Precis när vi skulle natta henne kom underbaraste Elle för våran tjejkväll!
Så vi tog en cigg och sen rev vi bort allt från väggar och bänkar runt köksbänkarna för att tvätta av mitt kök!
Det gick rätt snabbt, det tog "bara" 1,5 timme! =P

*före*
*efter*
*såg att vi missade inuti fläkten så får ta det sen*
*före och efter*
.
Så nu är det rent och fint igen...och det är lite kul att ha en vit fläkt istället för en gul....den har inte varit vit en enda gång! =(
Men nu är den det!!! =D
TACK Elle för städhjälpen! Och TACK för en supertrevlig kväll! Vi ses ju senare igen! =)
Sen blev det iskall cola, en cigg, ostbollar och Desperate Housewifes! *love it*
OCh sen gick hon hem och jag somnade! :S
Så svörmor väckte mig vid 23 och då gick jag in och la mig, orkade typ vara vaken tillräckligt länge för en god natt puss av min älskling men sen däckade jag rätt fort!
Och nu är det en ny dag med nya aktiviteter. Har inte mycket inplanerat då jag inte vet hur mycket jag hinner! Men halv ett ska jag vara på friskvården för att göra min hälsoprofil och sen blir det en snabb fika på stan med Elle innan vi ska tillbaka hem, då jag måste hämta på dagis!
Men nu måste jag göra iordning min lilla så avslutar och önskar er alla en underbar dag!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback