Blev lite sent!


Hann inte skriva något innan dagis i morse så blir lite sent idag! Men god morgon på er! =)
Ställde min väckarklocka lite sent i morse, så tur är väl att man har morgonpigga barn så man inte försover sig. Jag ändrade minuterna igår men glömde minska på timmen så hade inte barnen väckt mig hade jag inte kommit upp förrän 7.45! *panik då eller?*
Men men....nu gick det bra så hela morgonen gick åt till att fixa frukost till barnen och se till att de blir klara för skola och dagis.
Sen lämnade jag Emilia och efter det var det vårdcentralen nästa för en ny omgång med blodprover! *suck*
Men nu är de tagna och förhoppningsvis slipper jag ta fler, men hoppet är inte så starkt då det verkar som om jag bara ska ta om dem hela tiden utan att ta reda på vad de beror på! *dubbelsuck*
Jaja....nu är jag i alla fall hemma och har precis pratat med Elle. Än en gång har hon det jobbigt och jag önskar så hett att jag kunde hjälpa henne med mer än att bara lyssna! Jag tänker på dig vännen och jag hoppas det löser sig på något vis! *kramar om dig*
Nu har i alla fall mycket av "den lugna tiden" sprungit iväg och vips så kommer det snart vara dags för att hämta lillan på dagis. Och innan dess ska jag försöka baka upp mina stackars ägg, så jag slipper slänga dem!
Sen ska jag väl ringa mamma också, vi skulle egentligen höras när hon hade vaknat till men misstänker att hon inte ringt mig då hon inte sett några livstecken inne på fejjan så bara jag blir klar här så ska jag ringa upp henne! =)
Jag hoppas hon kommer idag! Vill så gärna träffa henne! *miss my mom*
Just ja!
Fick en fråga i min blogg från en tjej som heter Moa angående ljushållarna från värmeljus. Min dotter samlar ju in sådana i skolan och då undrade hon var man kan lämna in dem!
Så Moa....om du läser detta har jag i alla fall ett svar åt dig nu! =D
Hennes klass säljer dem till ett företag i Karlstad. Men som privatperson kan man lämna in dem på Ikea och så skickar de dem vidare så de återvinns och sen blir nya ljushållare. Så Ikea borde du kunna lämna in dem på!
Hoppas mitt svar hjälper och lycka till med din återvinning! =)
Nu ska jag avsluta och ta itu med alla mina måsten innan all min tid försvinner!
Önskar er alla en bra dag och så återkommer jag säkert mer senare!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback