Dolat med uteplatsen!


Dagen har gått rätt fort och vi har hållt oss sysselsatta mest hela tiden! *skönt*
Jag började med att skicka lite sms för att sen gå ner till Nicco på en kaffe och leverera hennes fröbeställning! Sen gick jag hem och då hade min älskling (eller ja grannen Harald) rivit upp mossa från vår gräsmatta! *tomt*
Så då blev det att plocka undan och åka till Blomsterlandet för inhandling av gödsel och gräsfrön. Jag passade då även på att inhandla några få blommor då en del av fröerna jag köpte av David inte går att plantera nu utan får vänta tills nästa år!
Så när vi kom hem så kastade älsklingen ut gräsfrö samt gödsel på gräsmattan för att sen vattna den och då efter ett tag började jag plantera mina blommor samt en del av fröerna.
Orkar inte mer nu och hinner inte heller så en annan dag ska jag slänga på lite mer fröer på baksidan samt fixa och dola på framsidan! *sweet*
Sen får vi se hur det blir med alla planteringar! Jag längtar tills det är klart och det börjar växa så man får se lite resultat av det hela. Samtidigt hoppas jag att det faktiskt växer upp något då jag verkligen inte har gröna fingrar och sällan har tålamod med sådana saker. =S
Jaja....det var allt för stunden. Jag ska ta och tvätta händerna en gång till samt rensa naglarna innan jag börjar ta itu med tvätten för att sen sätta igång en ny omgång i maskinen!
Sen blir det att vila lite innan det är dags att "väcka" flickorna för att göra oss klara och åka till Mariebergsskogen för majbrasan!
Bara hoppas att det inte börjar regna för då åker vi inte....så snälla, snälla, snälla.....va uppehåll tills mycket senare i natt!!!
Ha det gött!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback