Fotbad!


Hej igen alla underbara läsare!
Jag har tillbringat min morgon med att skratta åt barnen och kollat när Juliette var gullig och gav lilltjejen frukost och gjorde henne klar för dagis! *min duktiga tjej*
Sen när alla barnen gick satte jag mina stackars fötter i ett fotbad och så fort älsklingen kom tillbaka så fixade han frukost och kom ut i vardagsrummet med på en bricka! *älskar dig*
Så medans mina fötter satt och värmde sig och blev mjuka åt vi frukost och slö tittade lite på tv. sen fick jag lova att "hyvla" och fila mina fötter samt klippa tånaglarna!
Och nu väntar jag mest på att mina fötter ska torka så jag kan ta en lång skön dusch där jag kan göra lite mer skönhetsvård! Sånt som raka benen, bikinilinjen, scrubba kropp och ansikte och så självklart göra en hårinpackning och lägga en asniktsmask!
När detta är gjort blir det väl att få på mig lite kläder och antagligen sätta på mig ansikten (smink)! Vilket tyvärr inte händer speciellt ofta att jag använder!
Delvis pga att det tar så himla lång tid, delvis för att min stora dotter (som bara är 8år) tjatar om att hon vill sminka sig när hon ska gå ut eller till skolan, och hon är alldeles för ung för detta!!!
Och sen beror det även lite på att jag oftast glömmer, eller inte orkar, tvätta bort det på kvällen och då vaknar man och ser ut som en jävla fågelskrämma! *suck*
Men idag kanske jag sätter på lite....kanske vore lite trevligt som omväxling!
Men men....lika bra att sätta fart då klockan trots allt redan är kvart över nio och vi har i alla fall en del som vi måste fixa med under dagen....dock inga ärenden men däremot en del städning, precis som varje fredag!
Ha nu en bra dag så återkommer jag senare!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback