Guldfirandet!


Nu är vi hemma igen! Åkte till stan vid 16 tiden och kom hem nu vid 19.30, så vi var borta ett par timmar! =)
Det har varit rikigt roligt trots barnens lilla gnäll över törst och lite hunger, men när de fick reda på att vi skulle köpa McDonalds åt dem på vägen hem så blev de genast mycket gladare! *fun*


Vi fick några bilder. Tyvärr missade min kamera på mobilen att ta direkt när spelarna åkte förbi så den bilden är dock inte så jätte bra, men vi överlever det med, då jag har mycket bättre bilder på systemkameran, men de behåller jag för mig själv....i alla fall ett bra tag! =P
Spelade även in lite videoklipp, men det är typ detsamma på allihopa, så delar med mig med bara de två sista åt er! Syns inte så jätte bra, då det var vääääääldigt mycket folk samt att jag inte är så himla lång, och då är det lite svårt att nå över folkmassan för att se ordentligt! Så all filmning är gjord med ena armen uppsträckt i luften! =P
.
.
På väg tillbaka till bilen mötte vi Elle och Nicke, de satt vid Swedbank och väntade på sina söner, så vi växlade några ord med dem.
Och när vi stod där fick Emilia syn på två tjejer som gick förbi, de hade två jätte ballonger. Den ena var formad som en ölsejdel full med öl och den andra var ett stort hjärta som det stod I love you på. Hon ville så gärna ha en ballong att hon började gråta.
Mitt mamma hjärta led med henne, då hon inte brukar vilja ha något så gärna, så jag var tvungen att gå fram till de här två tjejerna och fråga var de hade fått tag på ballongerna och förklarade hur det låg till.
De berättade att man kunde köpa dem vid Handelsbanken för 60kr. Jag tackade så jätte mycket och gick tillbaka för att fråga lillan om hon verkligen ville ha en, och innan hon ens hann svara kom en av tjejerna fram till oss och gav henne den stora hjärtballongen!
Vi sa att det inte behövdes men hon propsade och ville att Emilia skulle ha den så hon inte skulle behöva gråta. Så hon tog emot den efter många om och men och vi tackade så innerligt!
Så nu har ballongen fått en hedersplats mitt på golvet i hennes rum! *snälla människor finns*
Och nu har barnen precis ätit färdigt sin mat så jag ska avsluta och plocka fram chips och jordnötsringar så vi kan bänka oss i soffan och kolla på veckans Talang!
Ha en fortsatt underbar kväll allihopa!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback