Hållt mig...


....sysselsatt ända sen mamma åkte hem, allt för att inte somna eller sätta mig och känna hur kroppen stelnar! =S
Så sen sista inlägget har jag tagit en bild på bordet jag målade, då jag lovade er en bild senare. Och numera är det ett planteringsbord! =)
Visst blev det fint!?  (fast ännu bättre kommer det bli när en del av krukorna försvinner och resten kommer att ha blommor i sig!)
Sen har jag fixat ordning det sista på framsidan, så nu har jag ett bord och två stolar där med, ifall man vill sitta i skugga och få lite svalka i sommar när baksidan blir extremt varm! =P
Och jag är riktigt nöjd med resultatet, och längtar även tills fröerna kommer så jag kan ta bort påskriset och plantera blommor i urnorna isället!
David var till riktigt stor hjälp med allt detta! Och det uppskattar jag massor! Allt är så mycket roligare och lättare när man är två som hjälps åt, så TACK för hjälpen vännen!
Efter framsidan blev det balkongens tur! Tyvärr glömde jag köpa en hängampel när jag var på Ikea så det får jag ta och köpa en annan dag när jag åker dit, och det hinns med så ingen panik!
Men nu har vi alla fall ställt ut baden-baden stolarna med dynor, samt en matta och ett av våra soffbord, som numera är ett utebord! Det blev riktigt fint och det enda som behövs nu är lite "inredningstouch"! *längtar*
Och här hjälpte David mig riktigt mycket med! *snäll när han vill*
Efter balkongen blev det dags att ta itu med baksidan, då allt vårt hårda arbete blev förstört i höstas så har jag typ gett upp lite, men det blev rätt bra till slut, och jag vet att det kommer bli ännu bättre när alla blommor växer till sig och allting är som jag vill ha det!
Men oavsett vad så blev slutresultatet över mina förväntningar och jag är riktigt nöjd och väldigt tacksam för all hjälp jag fick av både David och Theodor med detta! TACK mina älsklingar!
*Gud vad jag vill ha blommor i allt detta nu*
.
Så nu har jag typ gjort mitt för idag. Jag orkar verkligen inte mer nu eller senare! Så det får faktiskt räcka, och jag är riktigt nöjd då jag hunnit med väldigt mycket idag! Mer än jag trodde jag skulle hinna med!
Så ibland flyter allting på riktigt bra! =D
Men nu måste jag ge mig och få min lilla älskling i säng. Delvis blev klockan långt över sängdags för henne och delvis så är hon super trött och behöver sova!
Men ni får ha en underbar kväll och sova riktigt gott så återkommer jag mer imorgon!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback