Handling och städning!


Nu har vi kommit hem från Ica och inhandlat lördagsgodis till hela familjen! Guuuud vad gott det ska bli! =)
Innan vi åkte hem så åt vi vår första "lös" glass! Och herregud vad gott det var, Och som vanligt när man äter den första glassen för säsongen så går solen ner och det blåser lite halvkallt ute! *hehe*
Så det slutade med att vi satte oss i bilen och åt! Mycket varmare och goare!
Och nu är vi då hemma, Juliette håller på och gör sin enda syssla för dagen, plockar ur diskmaskinen och min älskling håller på och dammsuger!
Själv sitter jag då här och inväntar lite tystnad här hemma, då blir det vila en stund och sen är det hög tid att fixa ordning det allra sista!
För vid fyra tiden ska vi gå ner till Elle och Nicke för att äta årets första grillmat! *mumma*
Det är så fruktansvärt gott med grillat, så vi bara längtar. Och jag kan lova att då vi kommer få smak för det igen så kommer jag garanterat skicka min älskling till en mack till veckan för att fylla på vår gasoltub så vi kan börja grilla hemma igen!
Men innan dess måste vi städa klart ute på gården så man verkligen känner att det är vår och att sommaren snart kommer!
Men men....idag blir det i alla fall att grilla fläskkotletter och majs. Till detta kommer vi ha potatissallad till oss och barnen kommer få pommes. Sen ska vi även ha lite persilje och vitlökssmör till. Ska vara snäll och ta med lite bearnaisésås till barnen ifall smöret inte går hem! =D
Och guuud vad jag längtar efter att få sätta tänderna i grillad mat!!!!
Nähä...nu är snart Juliette klar och älsklingen likaså. Så det innebär att det är dags för mig att avsluta här så jag kan vila lite, så snart det bara går! Men ni får ha en underbar eftermiddag och kväll så kanske vi hörs mer senare!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback