Snart dags!


Emilia sådde ju Rosenskära för ett par dagar sen och det har kommit upp massor av små stjälkar. Fick dock inte med alla på bild, men det är 4 stycken! *kul*
Solrosorna har dock inte börjat komma ännu, men de kommer väl! *hoppas jag*
Kolla!
Idag kom Theodor hem med massor av majblommor, attans den som ger sig! *hehe*
Ska bli kul att se hur många han har kvar när han kommer hem på söndag! *nyfiken*
Jag hade så kul förut. Jag berättade ju under förmiddagen att Emilia skrek: "SM-Guld" hela vägen till dagis! Och bäst av allt var att hon gjorde det på vägen hem med, dock hörs det lite dåligt då hon är så mycket snabbare än mig och min mobil (hon åkte ju kickboard och jag gick)!
Men delar med mig av ett litet videoklipp i alla fall!
Sen har vi städat, dock har vi inte hunnit klart med all städning ännu, så hoppas jag hinner det sista innan vi måste iväg. I värsta fall finns det väl kvar imorgon så vi får fortsätta efter frukosten!
Men nu är i alla fall pojkarna snart helt klara för att gå till faster, där de ska vara tills deras pappa kommer hem. Och jag och flickorna är nästintill helt klara inför kvällens guldfirande på torget!
Visst är vi fina!? =P
Och lyssna på mina goa ungar.....de sjunger så vackert! Inte ett dugg hjärntvättade utan har blivit att gilla FBK helt på egen hand.....NOT! *hahahaha*
Nä...det var allt för stunden. Jag måste kolla så killarna är klara och sen fixa lite med det sista innan vi måste dra! Men ska försöka fotografera och kanske filma lite på torget så jag har något kul att dela med mig av senare ikväll!
Ha nu en underbar seneftermiddag och kväll så lovar jag att återkomma så snart jag kan! =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback