Social dag!


Den här dagen har gått väldigt fort, men tror det beror på att man haft en del att göra samt umgåts väldigt mycket med underbara vänner och grannar! *me like*
Dagen började med allt det vanliga och när jag hade lämnat Emilia på dagis så pratade jag lite med Malin då vi träffades på väg från dagis!
Sen blev det raka vägen hem för att påbörja frukosten tills Elle skulle komma, hon kom vid nio tiden och då åt vi frukost och sen blev det massor av prat ändå fram tills det var dags för mig att hämta på dagis igen!
(Jag hoppas jag var till lite hjälp i alla fall. Kram till dig min vän!)
Sen efter dagis såg jag en av grannarna slappandes ute i en stol i den underbart värmande solen så gick över och växlade några ord innan hon skulle in för att fortsätta plugga och jag var tvungen att ge mina barn lite mellanmål!
Så det blev att fixa lunch till mig och mellanmål till barnen. Idag åt de glass och frukt medans jag åt matrester från i lördags (=hemmagjord pyttipanna)!!
Efter maten blev det att ta itu med lite disk och tvätt innan det blev dags att gå ut en stund i solen med barnen och lite fika!
Var helt underbart att inviga våren med fika ute! den första för iår!
Och nu är man inne och lillan har ätit kvällsmat och i väntan på att hon ska bli klar med ombyte och tvätt av ansikte och händer så skriver jag lite här och älsklingen diskar plåtar och stekpannor! *härligt*
Och resten av kvällen vet jag inte vad man ska hitta på! Antar att det blir att få barnen i säng och sen försöka koppla av lite framför tv:n innan både jag och älsklingen tar en tidig kväll för att få ordentligt med sömn, det har varit lite dåligt med det de sista två nätterna! =P
Men nu ska jag hjälpa lillan och se till att bli klar så kommer säkert tillbaka senare!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback