Vårt fredagsmys!


Då jag fick långtråkigt och blev spontan och drog till stan med Juliette för inköp av vårskor så blev klockan så mycket så tyvärr blev det ingen Bambi film med Emilia ikväll =(. (Men vi ska se den imorgon förmiddag istället och ha lite lördagsmys efter frukosten). =)
Så istället fick hon vara ute längre och vara uppe tills hon stupade. Så hon var med oss och bakade pizza och kollade på Talang! =)
Dock somnade hon efter halva, men inte så konstigt då hon vaknade tidigt imorse och har hållt igång hela dagen med massor av lek på dagis samt massor av utelek hemma! *skönt för henne*
Så i pausen gick min älskling och nattade henne, och inte långt efter somnade Juliette i soffan hon med. *hehe*
Men vi kollade klart och sen väckte vi Juliette så hon gjorde sig iordning och gick och la sig! *mina trötta barn*
Men kan ju säga att fredagsmyset var rätt trevligt trots att barnen somnade under det och att jag missade en del av "talangerna" då man fick springa och hämta mer pizza och dricka! Men det gör inte så mycket, då jag hörde och såg delar av alla som uppträdde och missade inget väsentligt!
Men var nog lite besviken på dagens avsnitt av Talang också. Det känns som om programmet haft mer roliga och duktiga sökande de andra säsongerna. Så jag hoppas verkligen att det blir bättre! =/
Men tänkte i alla fall dela med mig av min åsikt till er läsare den här veckan också. Men det blir nog något mer filmklipp jag delar med mig av då jag inte kunde välja bara ett eller två. =P
Men oavsett vad så börjar jag med det roligaste inslaget!
Och det var en man som heter Bertil Schough och spelar fiol på ett väldigt komiskt sätt!
Det var faktiskt riktigt kul att kolla på!
Sen vill jag också dela med mig av ett filmklipp av en kille om heter Kim Johansson och han sa att han skulle bjuda på lite StandUp Comedy....VART FAN ÄR DET ROLIGA???
Han var riktigt dålig och ingen så mycket som ens drog på smilbanden!
Sen vill jag ju självklart dela med mig med något som är bra med.....vill ju inte bara ta med komiskt eller de dåliga! Och då tyckte jag att en man som heter Daniel Yngwe sjunger otroligt bra, så han fick nog min röst ikväll! =)
Men tyvärr hittar jag ingen video med honom så kan inte dela med mig till er (som inte såg programmet ikväll). Lite trist, men hade svårt att hitta video på min favorit förra veckan med och det tog ett tag innan det kom ut. Och ikväll orkar jag tyvärr inte sitta uppe och vänta på att det ska komma ut en så ni får klara er utan, och så kan jag lägga in en så fort jag hittar en! =)
Men det fanns en kille till som jag verkligen "gillade" och han heter Simon Westlund och var otroligt SKICKLIG med Rubiks kub, han var så duktig att vi satt och "gapade" i soffan! Inte nog med det han gör i själva tävlingen så klarar han av att lösa en Rubiks kub på bara 15 sekunder och man ser hans fingrar "flyga" över kuben! Ser riktigt coolt ut!
Så mina läsare! Nu har jag delat med mig av mina åsikter om kvällens talanger och jag ser fram emot nästa veckas, och hoppas fortfarande på att det ska bli fler bra och roliga! =)
Det var allt från mig för idag! Nu ska jag ta natten och försöka sova då jag är så trött att ögonen svider! Men jag återkommer imorgon igen!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback