Blivit så sent!


Nu var det ett tag sen jag skrev igen...fattar inte att jag inte orkar uppdatera så mycket som jag brukar. Men den här förbannade lunginflammationen tar musten ur mig totalt. Så jag hoppas ni har överseende med mitt dåliga bloggande ett tag till!?
De sista dagarna har varit rätt lugna. Har stått en hel del vid spisen för att göra tjälknöl och potatisgratäng så jag måste ju säga att det är tur att de gillade maten!! =P
Jag bjöd in Elle och Nicke på middag, slutade med att det bara var Elle som kom då Nicke skulle på hockeykväll med polarna...vilket jag förstår är mycket roligare än en "tråkig" middag! *hahaha*
Men det kommer fler gånger! Kanske inte med den här maten men det finns så himla många andra goda maträtter man kan göra.
För övrigt så har det inte hänt så mycket här hemma. Svärmor kom igår och ska vara här tills på måndag eftermiddag. Sen kommer hon tillbaka om ca 3 veckor när Juliette fyller år.
Vi har mest tagit det lugnt och njutit av den goda maten, fixat med disk och bara pratat. Älsklingen är och jobbar sista skiftdagen innan hans lediga vecka! Ska bli sååå himla gött att ha honom hemma ett tag så jag verkligen kan vila och förhoppningsvis bli frisk snart!
Extra roligt är det då barnen har sportlov den här veckan. Så vi får se vad vi kanske kan hitta på. En dag har vi i alla fall planer på att åka till Mariebergsskogen för en hel dag med ostmackor, varm oboý och skdridskoåkning samt lek. Bara hoppas det kommer någon dag med lite milt väder och lite solsken så jag slipper att mina luftrör drar ihop sig alldeles för mycket. 
Sen vill Juliette på disco i skattkärr, ska bara se om jag kommer på när det är då jag råkade kasta sportlovs häftet hon fick med hem från skolan! =(
Och så får vi se om hon får med sig någon då det kanske inte är så kul att gå själv. =)
Utöver detta så händer inget här och inget roligt planerat. Det är lite svårt att planera en massa när man inte mår speciellt bra. Men det känns som om det är på väg åt rätt håll så jag hoppas verkligen att det fortstätter så!
Nu ska jag uppdatera den andra bloggen lite så får vi se vad som händer resten av dagen. Värma lite matrester från igår blir det och så förhoppningsvis en fika med Tine! Annars inget inplanerat och jag skulle lätt kunna lägga mig i soffan och slappa bort hela dagen....om bara barnen lät bli att bråka så intensivt. =P
Önskar er i alla fall en riktigt bra söndag!
.
*kramar*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback