Lite avklarat!


Nu sitter jag här i min ensamhet och skriver lite. Har precis diskat, plockat undan, rengjort badkaret och ringt en himla massa samtal för att kolla på lite olika saker.
Tyvärr fick jag inte tag på alla som jag ville ha tag på men får göra ett nytt försök i eftermiddag trots allt och så får både jag och ni hålla en tumme för att det går som jag vill!
På onsdag ska jag till psykologen för första gången för att behandla min tandläkarskräck. Jag hoppas detta hjälper så det inte blir lika jobbigt att gå iväg, för jösses vad jag behöver fixa lite i käften! =(
Men men....det återstår att se....fungerar inte det här så kanske jag får åka till sjukhuset och bli sövd. Vilket jag egentligen föredrar då jag slipper se, höra och känna några lukter och smärtor. Gud vad underbart det vore. Men men....ingen idé att hoppas på för mycket och ingen idé att spekulera utan bara att avvakta och se vart det tar vägen!
Nu ska jag snart tömma soporna och plocka lite mer här hemma....vet inte vad det tagit åt mig men verkar ha lite energi idag trots trötthet och huvudvärk. Men men....med lite tur så släpper de båda taget om mig under dagen, annars får det bli en väldigt tidig kväll för min del! =)
Ha nu en fortsatt bra måndag så ses vi senare!
.
*Bye bye*

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: ellebelle

Gött med energi! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback