Massa ljud...


...men ändå inte.
Sitter nu här igen och funderar lite på vad man ska göra nu. Barnen är i skolan, Emilia kollar på film och dricker saft, disken är fixat så nu går maskinen för fullt samtidigt som tvättmaskinen snurrar många varv inne i badrummet. Bordet är avtorkat, jag har plockat undan och rengjort handfatet samt fixat lite annat smått här hemma.
Så vad ska man göra nu då??
Känner mig trött och skulle vilja vila vilket jag kanske borde passa på att göra då Emilia ändå ser film. Älsklingen spelar tv-spel med hörlurar för en gångs skull...inte för att jag vet varför men tyst och skönt för mig är det så ska inte klaga! =P
Jag känner mig lite uttråkad nu, men det får nog bli en kort vila i sängen....och få tillbaka min "sovgrop" inför kvällen....för det vore helt underbart.
Sen efter det blir det väl att ringa lite samtal och eventuellt göra mig iordning då det antagligen blir en tur till Bergvik för att byta en kontroll och så skulle vi behöva handla lite då mjölken OCH juicen är slut...igen.
Allting går åt som smör i solsken här hemma, men egentligen inte så konstigt då vi är en stor familj! =)
Borde bunkra upp med lite sjukmat till barnen med då Emilia och Julitte hostar väldigt mycket och båda var lite hängiga imorse och Emilia verkar halvvarm...så har jag "otur" så kommer jag sitta hemma med sjuka barn snart! Och äter de då dåligt så skadar det inte att ha lite gott hemma så de äter någonting. Hellre onyttigt än inget alls! =P
.
Nä...nu går jag och "gropar" ner mig i sängen en stund så får vi se vad resten av dagen har att erbjuda i detta eviga snöandet!
.
*Ha det gött*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback