Matt i hela kroppen.


Nu är snart kvällen här och det ska bli riktigt skönt då jag känner mig väldigt trött i både huvud och kropp. Men idag är jag inte den enda som är trött...Emilia är också jätte trött så hon har gått och gäspat halva eftermiddagen och nu vid halv 5 så stod hon och strök mig ömt på armen och kinden. *gullungen*
Så vi mös tillsammans i soffan och kramades och "vips" så sov vi båda två! =/
Jag slumrade inte länge och det gjorde inte hon heller, men innan hon vaknade hann jag få en bild på oss i soffan! Min lilla trötta tjej....tur hon är lika trött fortfarande så man inte helt plötsligt står med ett energiknippe som inte vill sova natten! *hihi*
Nu under eftermiddagen blev jag så fruktansvärt hungrig och fick ett akut sug efter toast. Sådana mackor har vi inte kunnat göra på flera år då vår smörgåsgrill fick möta soporna eftersom vi så sällan använde den! Så försökte i alla fall få tag på en för utlåning en liten stund, men ingen hade så det slutade med att jag använde våffelgärnet då en av mina väninnor berättade att de brukar göra så.
Det gick lika bra det....inte lika "flottiga" men oerhört goda! Så jag kommer lätt kunna göra detta fler gånger. Har lovat Emilia att vi ska göra det någon dag så får försöka få till det under helgen...om krafter finns över!
Annars har dagen varit väldigt lugn. Älsklingen lämnade lillan på dagis i morse och jag la mig för att sova några timmar till. Sen vaknade jag helt mörbultad och yrseln var värre än någonsin. Trodde inte jag skulle klara av att resa mig upp ett tag, men det gick bra.
Var väldigt orolig för om jag skulle klara av att gå till dagis och tillbaka för att hämta min lilla älskling, så ringde min underbara Elle och frågade om hon var sugen att ta en vääääldigt låååångsam promenad med mig! Och det gjorde hon! Tack vännen!
Så jag kom både dit och hem utan att ramla ihop!
Men jösses vad trött jag var när jag kom hem. Det märks att man är sjuk och inte orkar så mycket. Man blir inte direkt piggare av att komma ut heller. Men det är bara att bita ihop och göra det bästa av hela situationen då det är några dagar kvar som jag måste hämta på dagis eftersom älsklingen arbetar eftermiddagsskift hela veckan. Och tyvärr är jag för trött och sliten för att klara av att ha henne hemma. Annars hade det varit ett bra mycket enklare beslut nu när jag är så pass dålig.
Men det är lugnt. Jag vilar utöver så någon gång blir jag väl att må bättre....det måste jag göra. För jag klarar verkligen inte av att må så här och det gör mig knäpp att inte kunna göra någonting här hemma!
Jaja....till något roligare kanske.....nu sitter jag mest och väntar på att Elle ska komma då det är tisdag och vi ska ha vår tjejkväll. Hon skulle komma tidigt sa hon förut. hon skulle vara snäll och hjälpa mig duscha och natta Emilia, men jag vet också att det dök upp något med hyresgästföreningen så vi får se när hon dyker upp. Lillan sitter nu och äter kvällsmat och sen blir det att göra henne klar då hon är såå himla trött och längtar efter att få sova.
Sen ska jag fortsätta ta det lugnt i väntan på Elle och våran kväll! =D
Men nu orkar jag inte skriva mer....bara det jag skrivit nu suger musten ur mig och ryggen längtar tillbaka till soffan. Men jag återkommer så snart jag orkar!
Önskar er alla en trevlig kväll!
.
*Kramar om er*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback