Nominerad!


Måste bara berätta!
Igår när jag satt på ansiktsboken så fick jag ett inlägg i min logg från en av mina närmsta väninnor! Jag blev så glad när jag läste det!
Hon har nominerat mig till världens bästa vänskapare! =D
Den nomineringen innebär att man ska nominera en vän som ofta ser till att man träffas, ordnar fester mm....och då valde hon mig först!
Jag tyckte det var jätte kul!!!
Delvis för att man får veta att en person tycker väldigt bra om en som vän och delvis för att det aldrig är någon som nominerat mig till någonting!
Man känner sig väldigt omtyckt och uppskattad!
.
Så en kommentar till dig Sofie:
"TACK så jätte mycket! Du gjorde mig jätte glad och jag är så tacksam över att du finns i mitt liv. Riktigt bra vänner finns det inte många av och de man har uppskattar man äldigt mycket! Kramar i massor till dig!"
.
Skulle ni vilja nominera någon?
Jag gjorde det igår. Om man vinner så får man en middag för 8 personer till ett värde av 15.000kr. Då är det dig, den nominerade och 6 valda gäster. =)
Och det är en riktigt KOCK som kommer hem och lagar maten! *underbart*
Här får ni i alla fall länken om ni skulle vilja nominera någon som betyder extra mycket, eller som ni tycker alltid ställer upp!
Enda kravet är att alla på middagen är 25år eller äldre! detta pga att det kommer serveras alkohol! =)
Här får ni länken till tävlingen/nomineringen på facebook....enda är väl att man bara kan vara med om man har facebook...vad jag vet. De kanske har något liknande på sin hemsida, men inget jag kollat eller så, men det kanske någon annan gör som inte har fejjan! =P
.
http://www.facebook.com/jacobscreek?v=app_148441305206459
.
*Have fun*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback