Snart en ny vecka...igen.


Sista dagen på den här veckan och den har varken gått fort eller långsam utan mest varit jobbig för min del. Men jag har tur som haft så himla mycket hjälp av min älskling, barnen, vänner och mamma.
Tack ällihopa för alla värmande ord och all hjälp jag fått!
Som ni vet så var jag sjuk...eller ja, jag är sjuk. Bara det att min läkare inte kollade upp allting ordentligt så jag fick inte rätt hjälp.
Så onsdag kväll hade jag andningssvårigheter utan dess like och trodde det berodde på medicinen så pumpade mig full med astmamediciner och intog soffläge. Höll på så fram tills fredag kväll då jag tröttnade och ringde gripen och fick en tid lite mer än en timme senare....snabba ryck!
Kommer in och får andas in luftrörsvidgande, ta febern, andningsprov och blodprov...och allt detta påvisar att jag har en kraftig lunginflammation.
Hade min läkare tagit ett blodprov så hade han upptäckt det och jag hade sluppit de sista tre hemska dagarna. Men nej då...han bara lyssnade och gav mig medicin som inte hjälp ett dugg.
Men nu har jag antibiotika och jag andas bättre, står på benen och hostar lite mindre...och lättare. Men det är fortfarande jobbigt då jag kunde äta för första gången, igår, på 5 hela dagar. Och det märks då jag är matt, skakig och yr och det märks även på vågen då jag gått ner totalt 5,4kg sen i onsdags. =/
Men nu går det förhoppningsvis åt rätt håll, bara hålla en tumme och hoppas på det bästa.
Men jag är inte klar än....imorgon måste jag ringa min läkare och få en ny tid för ett nytt blodprov för att kolla så behandlingen tar som den ska. Så jag hoppas att han har en tid snabbt. Och att det inte krockar med Emilias 4 års kontroll på BVC.
Men i värsta fall så får jag missa den då älsklingen är hemma och kan gå dit med henne. Men tråkigt då jag verkligen vill vara med.
Nog om detta!
.
Jag vet att jag skulle uppdatera er om veckan när jag mådde lite bättre och nu mår jag lite bättre, men kommer inte ihåg något av det jag ville skriva om längre så jag hoppar helt enkelt över allt det.
Men måste bara berätta att jag hade ett ljusparty igår och efter det så tvärdäckade jag. Det sög verkligen musten ur mig! *hihi*
Sen var min lilla Emilia på sin allra första övernattning hos en kompis igår! Hon sov över hos Märtha och de somnade som två små grisar och vaknade vid 7 imorse och det har tydligen gått jätte bra! *skönt*
Usch vad stor hon börjar bli!
Och det kändes jätte konstigt. Men nu är det ingen liten tjej längre....så bara att börja acceptera att småbarnstiden är på väg över! *snyft*
Men det kommer vara rätt skönt också men det känns lite konstigt. Men jag antar att man vänjer sig!
Det här är nog allt jag orkar skriva för stunden. Vet att det varit lite dåligt med inlägg ett tag men förhoppningsvis så blir det bättre när jag själv mår bättre.
Jag önskar er i alla fall en bra solig söndag och jag hoppas ni alla mår bättre än vad jag gör. =P
.
*Kramar till er*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback