Snyft.


Vad "dålig" jag känner mig just nu!
Inte nog med att jag sovit jätte dåligt inatt och huvudvärken fortfarande sitter i så lämnade jag lillan på dagis och fick sen "höra" att alla ska hållas hemma om någon är magsjuk. =/
Det visste inte jag då vi alltid fått lämna barnen på dagis om inte syskon de går tillsammans med är sjuka...(som när Juliette och Theodor gick på dagis tillssammans så var båda tvungna att vara hemma om en av dem var sjuka)...jag visste inte att barn inte fick vara på dagis om någon annan är sjuk, så antar att det gäller samma sak i skolan då??
Smittorisken är ju lika stor där, men i skolan måste man ansöka om ledigt i förväg om barnen ska vara hemma mer än två dagar som inte beror på egen sjukdom....
Jag förstår mig inte på alla regler och jag förstår inte hur det kan vara så olika från dagis till dagis!?
Och just nu känner jag mig jätte dum då jag lämnat Emilia på dagis och de andra är i skolan fast grannar och bekanta säger att de borde vara hemma.
Så antar att det bara är för mig att storhandla och kånka hem på bussen sen och hålla barnen hemma resten av veckan!? Eller?
Känns lite trist då jag fortfarande har massor att plugga till mitt slutprov och det känns jätte jobbigt då jag äntligen tagit steget och bokat tid till psykologen för min tandläkarrädsla, vilket är imorgon förmiddag, men men...bara att ringa och avboka sen då och hoppas jag får en tid snart då jag inte får någon hjälp av en tandläkare förrän jag gått där. Så fram tills dess får jag gå med värk och fortsatt återkommande inflammationer i tandkött. =(
Jaja....det är väl sånt som händer och inte så mycket att göra åt saken...men jag tycker det känns trist och jag önskar att jag slapp detta just nu då jag väntat så länge och nu äntligen tagit stegen för att allting ska bli bättre.
Men men...bara att bita ihop, inte gnälla eller tycka synd om mig själv! Det släpper väl så småningom. =P
Nu ska jag försöka få i mig frukost för att sen göra mig iordning så jag inte missar första bussen till Välsviken....så blir det att handla....en hel del då!
*Hej så länge*

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Nicke

Det ÄR olika från dagis till dagis... Ring och kolla med just ditt hur dom ställer sig.. Kan ju va bra att känna till så du inte gör något i onödan.. Men vi hadde det så på det dagiset våra barn gick på..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback