Vad händer idag då??


Idag är det onsdag och jag sitter nu här och lyssnar på Emilia som pusslar och diskmaskinens "surr".
Älsklingen mår bättre idag....så bra att han orkar sitta i soffan och spela tv-spel igen....så ingen mer tv på mina villkor! =(
Men men....jag får ju använda den som jag vill när han jobbar....typ....oftast tar barnen den då! Men det gör inget. För det är väl så det är när man har familj. =)
.
Hade en dålig dag igår, känns lite bättre idag...men inte helt bra. Jag känner fortfarande för att strunta i precis allting så de får se med egna ögon hur det skulle vara och se ut här hemma om jag inte gör allting som jag gör! Men frågan är om de skulle uppskatta mig mer eller om det skulle sluta med att vi får soc på oss??
.
Idag har jag inga planeer alls. Oavsett vad alla sa till mig igår så bokade jag om dagens möte då jag håller lillan hemma resten av veckan...TROTS att dagis personalen såg väldigt förvånade ut när jag sa att hon fick vara hemma då hennes pappa är hemma med magsjuka.
Antar att det kanske inte är så noga här trots allt....hon frågade t.om hur det ska gå med mina studier och ska hon verkligen vara hemma hela veckan??...och var inget om att hon inte fick vara där. Så när vi gick sa de till Emilia...."trevlig helg så ses v på måndag! Skönt med lite ledigt eller hur?"
Emilia sa: "nej".
Go ungen....hon gillar dagis...MASSOR!!!
.
Jaja...nu ska jag ta en cigg och se om jag kan komma på något att göra eller om jag kommer få sitta i köket resten av dagen och ha skit tråkigt! =(
.
*Ha en bra dag*

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Nicke

Men om de inte hadde nå emot det så tycker jag inte att du ska ha henne hemma.. Dom borde faan sätta sig ner och komma på gemensamma regler för dagis i kommunen så det inte blir så här och att det ska va olika hela tiden.. Men om dom inte hadde nå emot det så tycker jag du ska lämna henne som vanligt..

Postat av: Nina

Nä sant!

Men men, nu har hon ledigt resten av veckan så då får hon vara hemma och mysa med mig! =)

Men nästa gång tänker jag inte hålla henne hemma.... =P

Jag håller med dig. Men det är egentligen samma regler som gäller på alla dagis i hela kommunen, men sen är det olika från olika dagis pga vilka fröknar det är. En del tycker det är jobbigt med barn och en del gillar att jobba med barn. Desto jobbigare de tycker det är desto mer tvingar de barnen att vara hemma. Har massor som har problem med sina dagis, själv har jag haft en jävla tur med bara bra dagis och bra personal som verkligen gillar att jobba med barn! Tur för oss! =)

Krya nu på er själva så vi kan träffas snart igen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback