Vill sova!


Nu är det snart kväll och jag verkligen längtar tills alla barnen ligger så jag kan gå och lägga mig.
Min kropp vill inte riktigt lika mycket som mig och den här lunginflammationen tar musten ur mig. Känns lite tråkigt och ovant men jag antar att det blir bättre med tiden!
Idag var det meningen att jag skulle få en tid för att träffa läkaren för ett nytt blodprov då han på Gripen var väldigt noga med att poängtera detta. Men nu vid halv sex när sköterskan behagade att ringa upp mig så hade läkaren tagit beslutet att jag ska ta blodprover när medicinkuren är över. Det var ju inte riktigt vad Gripen läkaren tyckte, då han ville att det skulle kollas redan nu för att vara säker på att medicinerna hjälper så jag blir frisk!
Men jag fick hostmedicinen i alla fall! Så alltid något positivt i all skit. Även om jag dock själv ville se resultatet av blodprovet så jag vet själv hur jag mår, eller åt vilket håll jag är på väg.
Så jag önskar att man kunde välja att gå till labb och be om ett prov själv. Varför måste det gå genom en läkare?
Jaja...lämnar detta nu och går in på lillan lite. Idag hade vi ju tid på BVC för en 4 års kontroll på henne. Och allting verkade gå jätte bra och hon pratade och synen var inga problem mm....men sen när det kom till att ta av sig kläderna för vägning och mätning då startade 3:e världskriget....kanske inte riktigt men det kändes så just då. Det gick inte att prata med henne, men nådde inte fram till henne ordentligt utan hon bara skrek, grät och blev stel som en fiolsträng.
Men tillslut släppte det på henne. Så de kunde väga och mäta henne, kolla vad hon kan, talet, syn och hörsel. Hon fick måla och pussla och sen innan vi skulle gå hem så fick hon välja ett litet glittrigt gummidjur för att hon varit där. Hon fick välja en till Juliette med då hon verkligen älskar de här små glittriga djuren! *gullunge*
Så hon växer som hon ska. Gått upp lite i vikt och ligger under normalvikt, men inget farligt. Tal och allting var super bra och hon klarade alla uppgifter galant! *skönt*
Inte för att jag var orolig men alltid kul att få det bekräftat. Vi ställde även lite frågor angående hennes hunger mm så nu ska vi ändra hennes vanor lite så hon får två mellanmål på eftermiddagen istället för bara ett! *sweet*
Sen när vi kom hem så var jag helt slut och bara längtade efter att få lägga mig och vila en stund...men det var dags för lunch och eftersom älsklingen tog ett fotbad för att kunna klippa tånaglarna så det var bara för mig att ställa mig vid spisen och fixa maten till mig och lillsnuttan. När vi väl hade ätit och så så tänkte jag att NU SKA jag lägga mig och vila....insåg att älsklingen skulle åka 15 minuter senare så fick bli en power vila....som tyvärr inte räckte. Så hela eftermiddagen har gått segt. Är jätte trött och slö och bara längtar efter lite sovtid just nu!
Hade lite tur med snälla vänner som ställde upp på mig så jag kunde hämta min medicin och så. Och har tackat er på fejjan men vill göra det igen. TACK än en gång Sofie och Angelika för barnpasnsingen och skjutsen! Uppskattar det så fruktasnvärt mycket! Och glöm inte att säga till om jag kan göra något för er någon gång! *kramar om er hårt*
Nu har jag hjälpt Theodor med en hel del matte, men han ska äta och under tiden måste jag hjälpa Juliette med hennes läxa.....hur mina krafter ska räcka vet jag inte, men jag får väl stupa sen i värsta fall! Mitt huvud snurrar lätt och jag inser mina begränsnningar för första gången i mitt liv.
Känns konstigt att inte orka hålla igång hela tiden...det är ju min vardag. Men de sista dagarna har jag inte orkat någonting alls. Känns jätte konstigt!
Men lite skönt att jag börjar lära mig att lyssna på kroppen mer och mer....då det verkligen behövs!
.
Men nu måste jag ge mig. Delvis värker ryggen av allt sittande och så måste jag hjälpa barnen med det sista! Men jag kommer förhoppningsvis tillbaka snart igen!
.
*Kramar till er från mig*

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Angelika

hehe.. du vet att jag finns här när det är jobbigt.. bara att skicka hit dom alla... och jag lovar att försöka be om hjälp när jag behöver.. hihi ;) krya på dig, och du byt vårdcentral... du skulle ha lyssnat på läkaren på gripen... ring åttkanten på Haga, en privatklinik... berätta vad den på gripen sa och vad den på kronoparkens vårdcentral sa så hör du om dom tycker något annat.. har aldrig fått så bra respons som där... det kostar lika mycket som vanliga vårdcentraler, ända är att det ligger längre bort men är inte det en bagatell om man får bättre hjälp, tänk på det... kramizar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback