Vill vara frisk!


Sov inget bra alls inatt och det kommer märkas under dagen. Så måste medge att det känns tungt att älsklingen jobbar eftermiddagsskift den här veckan. Den jobbigaste veckan på hela månaden och jag är sjuk! =(
Men men....jag klarar det mesta så finns ingen anledning att tro att jag inte klarar detta även om det nu dock inte kommer bli några roliga aktiviteter med barnen eller liknande då jag inte orkar stå på benen eller sitta vid köksbordet tillräckligt länge.
Men jag hoppas de överlever det med då jag gjort en hel del med dem perioden innan jag blev sjuk och antar att jag får ta igen det när jag blir frisk igen....
Och jösses vad jag längtar tills jag är frisk. Är riktigt trött på det här nu och vill orka gå någonstans så man kan umgås....om ingen vänlig själ vill komma till mig på lite slöprat någon eftermiddag och bara vara??
Fram tills dess att jag är frisk så tar jag dagen som det kommer mest och orkar inte göra upp ett helt schema med saker jag bör eller ska göra utan det får bli som det blir.
Som det ser ut nu så har jag 4 saker på hela veckan som jag bara måste göra. Det är att ringa läkaren kl 8 för att få en ny tid för en "date" med blodprov för att kolla så medicinen fungerar. Ska även passa på att be honom skriva ut hostmedicin åt mig då han på gripen tyvärr glömde bort det.
Sen kl 10 idag ska vi vara på BVC med lill tjejen för hennes 4 års kontroll och imorgon är det tisdag och jag hoppas min och Elles underbara tjejkväll blir av trots att jag inte är super pigg.
OCh sen på torsdag ska jag till barnläkaren med Theodor för kontroll av hans astma!
Det är det jag har inplanerat på hela veckan som jag känner att jag måste göra. Och som vi bör göra. Sen har jag inga planer och bara hoppas på att det dyker upp något trevligt eller roligt.
Skulle behöva storstäda och så, då det inte blivit gjort på över en vecka nu pga att jag blev sjuk, men orken till det finns fortfarande inte så jag hoppas både jag själv, min familj och mina vänner (som kanske kommer) står ut utan att bli förfärade!
Jag tror det är störst risk att JAG inte står ut och att det är jag som kommer störa mig som fan på det! Inget ovanligt....och det har redan börjat....i fredags. *suck*
Nu skulle det sitta fint med hemhjälp måste jag säga...vore så skönt att få bort allt damm och så och kunna andas in en ren och fräsch doft...men men...det får vänta....ett bra tag till om min lunginflammation ska fortsätta så här. *buhu*
Har inget roligt att skriva och inget roligt att berätta så avslutar det här innan det blir en massa olösligt svammel som ingen egentligen orkar läsa!
Men ha en bra dag därute!
.
*Kramar om er*
.
P.S. Glöm inte att kolla in min andra blogg: helantillhalvan.bloggplatsen.se    =)


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback