1 januari 2011


Välkommen till ett nytt år med massor av nya möjligheter och upplevelser! =)
Den här nyårsaftonen gav jag inga nyårslöften då det är väldigt svårt att hålla dem oavsett om man är nykter eller inte....så skippade det i år av säkerhetsskäl! =)
Men jag har mina små planer för det här året som jag tänker kämpa med och försöka genomföra på bästa sätt!
Delvis har jag insett att det kanske är dags att rensa bland mina "vänner" och hålla stilen efter: "Ut med det gamla och in med det nya!" Och bara behålla de som man själv bryr sig och om som bryr sig tillbaka....efter ordspråket: "Behandla andra som du själv vill bli behandlad!"
Då menar jag sådana som man egentligen kanske inte gillar, sådana människor som tar och tar men aldrig ger något tillbaka eller sådana som man aldrig har någon kontakt med oavsett hur mycket man försöker.
För i år tänker jag stå på mig mer, säga ifrån oftare, lära mig att säga nej när det är saker jag inte vill eller egentligen kan och definitivt inte låta någon sätta sig på mig! För jag är värd precis lika mycket som alla andra! =D
Sen kommer snart mitt efterlängtade löpband som jag har väntat på i över 3 månader...och jag längtar så efter det då jag ska försöka komma igång med motionen för att må bättre, orka mer och vara piggare och förhoppningsvis kanske minska astma anfallen och förlora några kilon på köpet! *aldrig fel*
Men för övrigt tänker jag mest fortsätta mitt liv med studier, familjen och de vänner jag har samt förhoppningsvis några nya vänner/bekanta!
Kvällen har varit helt underbar och det var skitkul att fira nyår med Elle, Nicke, Emil & Adam och det gör jag gärna om fler gånger!
Kvällen bestod av massor av god mat (om jag får "skryta" lite själv), massor av skratt, Wii Sing och Guitar Hero! =)
En super bra kväll som jag sent kommer att glömma!
Och självklart stod vi ute vid 12 slaget, skålade med alkoholfri cider och såg på när mina älskling och barnen smällde av lite raketer och smällare! (Vilket "bara" tog en timme) *hahaha*
Så nu står jag här i hallen efter att ha plockat undan lite med stel frösna tår och näsa och inväntar att maken ska hjälpa mig med disken så jag slipper vakna med ångest imorgon bitti....eller förmiddag! =P
Mina älskade söner är på sina rum med Emil och Adam (de ville sova över) och ska se film/spela tv-spel och själv ska jag krypa upp i soffan med tv eller film så fort disken är klar, ansiktet av tvättat och munhygienen avklarad...kanske borde tömma blåsan lite innan med, då det blev en hel del cola för min del under kvällen!
Så än en gång vill jag tacka er för det år som gått och att ni följt min blogg och än en gång hoppas jag att ni fortsätter med detta under 2011!
Vem vet...någon dag kanske det faktiskt står något annorlunda eller riktigt roligt! =P
Mitt mål för det här året med bloggen är att slå mina inlägg som jag gjort under det gångna året, och de låg på ca 260 st, så mitt mål jag satt upp är minst 550 inlägg....som inte ska vara alltför lika varandra!
Nu ska jag ta disken och sen gotta mig åt ett nytt år, nya möjligheter, nya erfarenheter och att jag har min underbara familj och mina underbara vänner kvar! *love ya all*
Sov så gott nytt och ha ett underbart 2011!
Natti natti!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Angelika

gott nytt år.. och visst ska man rensa lite, och hoppas jag står för någon av dom nya bekanta/vänner... hehe ;)

kramizar

Postat av: Nina

Ja det är skönt mellan varven! Och självklart gör du det! =) Ser fram emot att lära känna dig och dina barn bättre!

Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback