21 timmar!


Nu står våran Tacogratäng i ugnen och jag hoppas verkligen att det kommer smaka bra då jag aldrig har gjort någon innan och jag hade heller inget recept utan gjort egen! *hoppas, hoppas*
Så under tiden sitter jag här och lattjar lite smått!
Och insåg att den här tystnaden börjar gå mig lite på nerverna och att jag är väldigt, väldigt, VÄLDIGT rastlös då jag inte har så mycket att göra på dagarna utan mest sitter vid datorn eller bara är!
Visst det är skönt mellan varven men jag är en människa som gillar att hålla igång även om det gör mig trött och ger mig ryggvärk!
Och jag saknar allt mina flickor väldigt mycket nu! Och det ska bli SÅÅÅÅ himla skönt att de kommer hem imorgon....vilket faktiskt blir om mindre än 21 timmar!
Då har jag dem hemma och kan krama och pussa på dem tills de blir riktigt arga på mig! Och det ska bli så himla GÖTT!!!
För mamma saknar er MASSOR mina underbara små prinsessor!!! *LOVE 4-EVER*
*SAKNAR ER*
Jag längtar massor nu och morgondagen kommer gå väldigt långsamt fram tills dess att de kommer hem så det är en jävla tur att jag ska till Nicko vid 11 på en fika och sen blir det hem för att börja steka pannkakor som blir morgondagens mat!
Är ju inget roligt att steka så lika bra att passa på när man INTE har en liten söt tjej runt benen som ska hjälpa till, så hälften blir brända eller massor av smet hälls ut på golvet! =)
Gulligt av dem att vilja hjälpa till men vissa grejor vill jag göra själv...speciellt sådant som tar tillräckligt lång tid utan en massa extra städ jobb...som exempelvis pannkakor....detta tar ju då vääääääääldigt lång tid att steka då vi är många i familjen! =/
Nu är snart gratängen klar, då den bara ska bli riktigt varm och få färg på sig....pottisen är förkokt och köttfärsen förstekt! Underlättar massor! =)
Men ha en fortsatt trevlig kväll!
Hej så länge!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback