Älsklingen...


...tog nattningen av barnen så då kan jag skriva det som jag inte fick med i det andra inlägget då jag antagligen inte hinner uppdatera mer ikväll eller imorgon förmiddag!
.
För imorgon förmiddag ska jag förbereda maten, duscha och se till att barnen (de tre stora) är ordentligt klädda för vid 11 tiden ska Theodor och jag ta bussen till stan så vi hinner till SF innan klockan 12 då vi ska se den nya Harry Potter filmen! *äntligen*
Och sen när den är slut så kommer älsklingen ner till stan med Juliette och David, samtidigt som han tar med sig Theodor hem, för när klockan är 15.30 så ska vi tre se på den nya Narnia filmen! *kul*
Så morgondagens förmiddag blir full av förberedelser och eftermiddagen kommer jag tillbringa på biografen med mina älskade barn!
Det ser jag fram emot!!!
Och sen när jag kommer hem så får jag väl göra något roligt med lill snuttan då hon inte ska med! (Hon ska ju också få göra något roligt, om inte älsklingen eller svärmor gör något med henne när vi är borta??)
.
Så det är vår dag imorgon, men jag hoppas att jag hinner in för att uppdatera lite imorgon kväll när alla barnen lagt sig!
Och ikväll kommer jag inte att skriva mer så säger:
...redan nu!
*Kram på er!*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback