Bröstprat!


Morrn på er allihopa!
Vaknade strax före halv 7 av barnen, då tyckte de att det var frukostdax! =)
Nu har barnen ätit frukost och gör sig klara så jag passar på att uppdatera lite här.
Idag har jag ingenting inplanerat, utan det blir att lämna lillan på dagis för att sen å hem och plugga och tvätta om vartannat fram till det att jag ska hämta henne igen!
Kanske blir en snabbvisit hos en väninna då det känns behövligt. Vill ju visa att man bryr sig och ställa upp! =)
Morgonen har varit väldigt lugn. Efter frukosten var Juliette snäll och tömde halva diskmaskinen och sen började hon fråga mig varför det gör ont i brösten!
Hon har klagat över detta ett par månader, och vi har pratat om det förut, men tog det en gång till då hon gärna ville det pga lite dåligt minne! =)
Min lilla gullunge....så många funderingar och frågar! Jag tycker mest det är kul att hon kommer till mig och tar upp sådana saker. Det känns viktigt och jag vill inget hellre än att finnas där för henne och hjälpa henne så gott jag kan!
Jag tror verkligen att hon vet det! =D
Så bortsett från de vanliga morgonbestyren man har varje dag så blev det lite bröst, tonår och mens prat....hon uppskattade det och avslutade med ok och får jag kolla på tv! *hihihi*
Juliette....jag älskar dig av hela mitt hjärta och kommer ALLTID finnas här för dig OCH stötta dig i allt du behöver! Pussar från mamma!
Nu ska jag ta och sortera lite tvätt, få på mig lite mer kläder och se till att lillsnuttan klär på sig sina kläder, INNAN hon sjunker in i tv:n alldeles för mycket!
Sen blir det en förmiddag full med plugg, plugg och åter plugg.....dock känns det rätt hopplöst men får plugga så mycket jag kan och göra mitt bästa och sen hoppas på det bästa!
Men ni får ha en super bra dag så skriver jag när tillfälle ges igen!
.
*CIAO*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback