Dagen sprang iväg...


Nu är jag hemma igen...eller ja, har varit det en liten stund då jag hunnit kolla facebook lite och prata med svärmor och lill snuttan! =)
Har tillbringat ca 6 timmar på stan varav lite mer än 4,5 timme bestod av bio med barnen och resten bestod av toalettbesök, inköp av godis och dricka samt en snabb koll på Br-leksaker och Panduro och så en sväng in på Pressbyrån för att ladda på Davids busskort med en ny termin!
Filmerna var verkligen sevärda båda två! Riktigt bra, men favoriten är SJÄLVKLART Harry Potter! Suverän film och jag kan knappt bärga mig till del 2 kommer i sommar! *längtar massor*
Nu blir det snart till att fixa mat då vi bara ätit mackor idag pga det fullspäckade bio schemat, men det är så det kan vara mellan varven och det är ingen av oss som dött av det ännu heller så! =P
Och dagens mat är inte direkt avancerad heller då jag ska göra köttfärssås och koka tagliatelle till det! Mycket gott och väldigt enkelt. Ska även kolla om jag har majs att servera till då lillan skulle bli väldigt glad utav detta! =)
På panduro köpte jag i alla fall papper så nu kan lillan och jag göra hennes inbjudningskort någon dag...ska försöka fixa det innan vi kommer tillbaka till vardagen, för då kommer man ha så mycket på schemat ändå så det kommer vara svårt att hitta tid till detta lika bra!
.
Men nu ska jag ge mig...laga lite mat och umgås med min lilla dotter så hon får lite uppmärksamhet av mig idag med! =)
Hoppas er dag varit bra i snön och att er kväll blir minst lika bra!
*Kram på er*

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Angelika

gott att höra att det va en trevlig dag, trotts att ni suttit på bio massa.. kan ju vara jobbigt oxå. Jag längtar tills jag o henrik kan få lite tid för oss själva och se harry potter... fick ju bio biljetter av nicco o marcus... så den måste vi se.. bra tips... hoppas kvällen blev lugn o skön. kramizar

Postat av: Nina

Jo...det känns lite i rygg och rumpa att man suttit i en biosalong så många timmar! =P

Men barnens glada ansikten gör det värt mödan utan tvekan så jag är nöjd! =)

Ok, har ni svårt at få tid för er själva? Det är viktigt med egentid....hmm....säger jag som aldrig tar mig det varken till mig själv eller till mig och maken. Men det är ju sant men väldigt svårt att få ihop alla gånger...oavsett hur mycket man skulle vilja!

Jag hoppas ni får tid över för att se Harry Potter då den är väldigt sevärd! Och biljetter har ni ju redan! =)

Ses på lördag!

Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback