Inte långt kvar nu!! =D


Mörkt ute.....igen! =(
Dagarna försvinner så himla snabbt när det blir mörkt så tidigt ute. Satt vid datorn och såg för redan en timme sen att det mörkade mörkna på utanför....man blir lite trött och känner att gud vad gött det vore med lite mer ljus under fler timmar!
Men det kommer det med, inte alltför långt kvar tills våren börjar komma och sen går det snabbt till sommaren, värmen och många, långa, ljusa dagar!! *längtar*
Idag har jag inte gjort speciellt mycket...vilket känns väldigt konstigt då man brukar ha fullt upp för det mesta! Men samtidigt har det varit så himla skönt att kunna koppla av och slippa stressa hela dagarna! =)
Idag fixade vi frunch igen och det blev nog mer lunch än en blandning då dagens mat bestod av potatis, löksås och bacon! *mumma*
Och ja...mumma var det verkligen! Det var så j*vla gott att jag längtar massor, massor, massor till nästa gång vi lagar det!
Nästan så jag fortfarande kan känna smaken i munnen....*mmm*
Nu är det snart dags att fixa middag då vi tänkte "lyxa" till det lite sista kvällen som vi bara har pojkarna hemma....och då ska vi servera tacogratäng!
Jag hoppas verkligen att det blir gott då vi aldrig gjort det innan utan bara provat felix fördiga och den var helt vedervärdig i våra ögon och vi kommer ALDRIG med att köpa den!!!
Sen vet jag inte vad vi ska hitta på ikväll, men funderar på om jag lyckas få med resten av familjen på en spelkväll med lite svårare sällskapsspel då vi inte har de små hemma....jag skulle jätte gärna vilja spela lite monopol eller liknande....men det tar så lång tid så vi hinner aldrig spela det. Så nu är det egentligen ett perfekt tillfälle!
Vill inte barnen vara med så får jag väl i alla fall hoppas att älsklingen vill! För jag vill JÄTTE gärna spela monopol! =)
Nu ska jag avsluta här och börja skiva potatisen till gratängen och sen fixa lite mys till oss och barnen! Så får vi se vad kvällen har att erbjuda familjen!
Hoppas ni får en lugn kväll!
Kram på er!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback