Kvällen innan! =)


Nu är kvällen här och jag är ÄNTLIGEN klar med ALLT jag skulle göra, i förberedelseväg inför imorgon!
Det enda som återstår är att ta en dusch och ta hand om mig själv en liten stund. Jag längtar och det ska bli så himla skönt då hela kroppen värker på mig efter de här sista dagarna. *längtar*
Sen eftersom barnen fortfarande är vakna så hoppas jag de håller sig vakna ett bra tag till så man kan få sovmorgon. Delvis för att det behövs och delvis på grund av en del av överraskningarna för min underbara älskling! =P
Jag antar att en del av er kanske väntar med spänning av vad som händer under morgondagen, och en del av er skiter i vilket! *vilket är fullkomligt förståeligt*
Men men...imorgon kommer jag avslöja allting.....PÅ KVÄLLEN!
Men kan förbereda er redan nu att det inte är så himla märkvärdigt då de flesta planerna gick åt skogen. Men men....tyvärr kan det nog bli så ibland och jag fick helt enkelt göra det bästa av situationen!
Imorgon kommer det nog bli en sån där dag då jag knappt kommer hinna skriva något då jag har MASSVIS att göra och fixa med. Men jag lovar att ta många bilder som jag kan lägga in här åt er sen!
Då kan ni i alla fall se lite av vad som händer och sker....och så tycker jag själv att allting är roligare med bilder då ord lätt har en nackdel av att bara "mala" på.
Bilderna ger en ju en chans att "vara med" på ett annat sätt!
Jag är trött och väntar mest på att Juliette ska bli klar i duschen så jag kan ta över den en bra lång stund framöver.
Sen hoppas jag att min älskling dammsuger under tiden så jag kan sätta mig i soffan och njuta av en stunds vila då jag är välförtjänt av den!
Han skulle egentligen ha dammsugit för ca en timme sen, men inte kommit ur soffan ännu! *fniss*
Vilket egentligen inte är så ovanligt om man tänker efter! =P
Nä ni alla goa läsare....nu ska jag avsluta här så jag får ta min kväll och ni kan göra något roligare än att sitta framför datorn och läsa en blogg!
Ha en riktigt underbar fredagskväll med vad ni än gör!
*Natti natti och sov så gott*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback