Myskvällen!


Nu har jag haft mys med de stora barnen. Men det var inte långt ifrån att det inte blev något, trots allt, pga så fort David kom hem så började de negativa kommentarerna till varandra....man tappar lusten lite då!
Men jag sa bara till dem och ignorerade resten....gjorde klart det sista och satte igång allt och tänkte samtidigt att den som vill vara med sitter här, de andra...jaja....deras förlust!
Men alla tre satt fint i soffan efter bara några minuter in på introt! =P
Vi såg en film som heter "Hotel for dogs" som nickelodeon har gjort! Charmig och små rolig film! (Jag har sett den tidigare....) =P
Till filmen myste vi med levande ljus, grillade marshmallows över dessa, åt lite salta pinnar och drack lite dricka! Det var hel mysigt och jag verkligen ÄLSKAR fredagar!
*Theodor höll sig vaken hela filmen, så jag hade fel i förra inlägget*
*Juliette sov efter ca 30min....inget ovanligt*
*Ja, Daivd är vaken....inget ovanligt...sova? Vad är det?*
.
Nu ska Theodor och Juliette lägga sig och David skickar jag in på hans rum...eller i säng...vi får se vilket det blir. Så fort det är gjort ska jag ha eget mys/egen tid, men vet inte vad jag ska göra direkt. Så antingen slänger jag på en film till för mig själv eller så slutar det med att jag går och lägger mig!?
Skulle vilja ha hemmaspa men känner att klockan är lite för mycket för det just nu och jag är alldeles för trött för det. Så vem vet...det kanske man kan ta imorgon kväll då älsklingen ändå ska lägga sig tidigt för ett långt 12 timmarspass på söndagen!
Nu kommer jag i alla fall inte skriva mer idag. Så detta blir mitt sista inlägg för idag! Och med detta vill jag bara säga att de sista två dagarna har varit helt underbara och att jag är så lyckligt lottad som har min underbara familj och mina underbara vänner!
Och så självklart vill jag önska er en riktigt god natt med många underbara drömmar som ger hoppet lite syre så det brinner vidare! =)
*Ses imorgon*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback