Nu är det kväll igen!


Dagen har gått rätt fort trots allt, men inte slapp jag bråk med Emilia till välsviken idag heller! *suck*
Jag börjar ju fundera på hur morgondagen ska gå med en unge som vägrar lyssna på mig!?
Men men....det återstår att se! Det värsta som händer är att hon åker in på rummet på eftermiddagen och får stanna där till kvällsmaten! *blink*
Men nu är i alla fall filmerna inlämnade och när vi kom hem hade vi lite mys i soffan och kollade på Disneys: "svärdet i stenen" och åt lite salta pinnar!
Efter det har jag fixat med den här eviga disken som aldrig tar slut och så flickorna badat och ätit kvällsmat! Jag har även varit in till grannarna och återlämnat lite grejor som var deras som jag hade hos mig sen helgen! Ville även kolla hur det går med "sluta snusa" försöket! Verkar gå bra så: HEJJA HEJJA!!! =)
Nu har jag nattat den lilla och den andra dottern sitter framför datorn medan pojkarna spelar på rummen! Själv ska jag snart ta den sista disken och ta itu med pappersinsamlingen så man slipper ha den liggandes på bänken då lådan är full....så lika bra att tömma den! =P
Måste gå ut med soporna med....men det tar jag senare!'
Ja ni...som vanligt så händer det inget roligt eller spännande i mitt liv....man kanske skulle försöka göra en drastisk förändring nu när man slipper bli irriterad över hur vissa människor beter sig och man är så mycket gladare när man slipper massa klagomål till höger och vänster för något som man egentligen inte kan rå för eller för något man inte gjort!
Men den perioden är över....för min del kan det kvitta och så länge de håller sig på "sin del" och ger fan i mig och min familj så behöver jag inte bry mig! *underbart*
Vissa människor fungerar man inte med och vissa människor klarar man sig utan! Och så är det i det här fallet. Folk som gnäller över det ena och än det andra utan att tänka på att det de faktiskt gnäller över ÄVEN gäller dem! Det är bara störande och patetiskt i mina ögon!
Men nu är det ett avslutat kapitel och vi har det hur bra som helst utan dem....precis som vi hade det innan! =D
Jag hoppas ni alla vågar stå på er om ni blir orättvist behandlade och att ni struntar i vad folk egentligen tycker. För i slutänden så är det de riktiga vännerna som finns kvar och som kan ta att man har dåliga dagar mellan varven!
Och sen är det ju så att man kan INTE komma överrens med alla och man kan inte gilla alla! Och har ni folk i er omgivning som BARA ställer till problem, dramatik, intriger och försöker sätta sig på er och säger en massa som inte är sant...ja ni mina vänner....då klarar ni er BÄTTRE utan dem!
Jag har ett motto som jag håller hårt i! "Bättre att ha få vänner som du vet var du har än många vänner som ända bara försvinner när det inte passar!"
De riktiga vännerna ställer alltid upp, de finns där, de kollar hur man har det, och de pratar med en om allt! De oäkta vännerna ber om massa men ger aldrig något tillbaka och så fort det inte passar dem så slänger de skit på alla andra istället för att stanna upp och kolla efter vad man själv gjort eller inte gjort, hur man själv har betett sig!
Man ska ju inte kasta sten i glashus! =P
Usch...nu blev jag så där uppretad och negativ känns det som....men detta var typ mina sista tankar och åsikter om allt gammalt groll så nu är det överspelat och jag slipper det framöver! =D
Ingen idé att älta, men det är alltid skönt att få ut det en gång för alla! Och då lättare att glömma och gå vidare! =P
.
Nä...nu ska jag fixa den sista disken och börja med planerna för MITT nya och BÄTTRE liv med de gamla äkta vännerna jag har och de nya bekantskaperna och vännerna jag skaffar! Och så har jag lite andra planer för mig själv och min familj, men det är inget jag avslöjar ännu! Så ha tålamod allihopa!
.
*Ha en underbar kväll*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback