Plugg mm


Hej svejs! =)
Idag har jag pluggat en del i alla fall....kanske inte så mycket som jag skulle vilja eller behöva, men nu har en del press och stress släppt i alla fall, så det känns väldigt, väldigt skönt!
.
Pluggade efter att jag lämnat lillan på dagis men tog en paus för en kaffe med grannen. Sen blev det en snabb promenad till min väninna som mina tankar ligger hos.
Tyvärr fick jag inte tag i henne så är inget klokare eller mindre orolig...men vi får se vad som händer!
Så det var bara att gå hem och fortsätta plugga. Har läst en hel del samt mailat med min handledare med frågor inför slutprov och tidsbokning.
Har även skrivit ut lite papper för att kunna söka fler kurser och så även ändringslappar till dagis då det närmar sig att ändra lillans schema igen.
Men nu är det bokat....den 25 januari skriver jag slutprov! Så nu får ni hålla tummarna för att det går bra för mig,(visst, chans för omskrivning finns, men vore gött att slippa).
Så jag har läst, läst och läst och tagit en liten paus emellan, men det känns verkligen som om jag aldrig kommer lära mig detta, men förhoppningsvis så känns det bättre om ett tag bara jag får in något litet så kommer hoppet lysa igen!
Nu är det snart dags att hämta lillan på dagis och i eftermiddag har vi inga planer alls, så funderar på om vi kanske orkar baka lite godis med henne då det ändå är rätt kallt ute.
Men FÖRST ska hon städa på sitt rum så älsklingen kan dammsuga när han kommer hem! *love*
Sen får vi se vad dagen har att erbjuda! =)
.
Nu ska jag fortsätta plugga en stund till innan jag måste gå...men skriver säkert senare igen!
.
*Kram på er*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback